MISTERIOZNA SMRT JOŠ JEDNOG RUSKOG MOGULA: Skok sa padobranom krenuo po zlu, udario direktno u zemlju (VIDEO)

Autor:

Svet

14.06.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je hitno prebačen u bolnicu u kritičnom stanju, ali mu nije bilo spasa.

MISTERIOZNA SMRT JOŠ JEDNOG RUSKOG MOGULA: Skok sa padobranom krenuo po zlu, udario direktno u zemlju (VIDEO)

Foto: Twitter printscreeen

Još jedna u nizu smrti ruskih tajkuna koje ostaju pod velom misterije, zbog neverovatnih okolnosti, desila se kada je ruski biznismen i medijski mogul Sergey Tsyganov (52) skakao padobranom te je sve pošlo po zlu.

Navodno, sudeći po videu koji je objavljen na Telegram kanalu SHOT, skakao sa padobranom, ali se neverovatnom brzinom sjurio na zemlju, a kako izgleda na videu taj padobran koji je trebalo da ga spasi tokom pada bio je samo delimično otvoren.

On je hitno prebačen u bolnicu u kritičnom stanju, ali mu nije bilo spasa, prenosi Life.ru.

Lokalni mediji su preneli da je Rus, iskusni padobranac, otputovao iz Rjazanja u oblast Moskve specijalno zbog padobranstva. Na aerodromu Korobčevo je skočio iz helikoptera Mi-8, piše The Sun.

Prema informacijama iz Rjazanja, helikopter je bio na 4.000 metara iznad zemlje kada je medijski mogul pokušao da izvrši polukružno okretanje na oko 200 stopa pre nego što se srušio.

Kako se navodi, pokrenuta je istraga o incidentu. Ciganov, iz Rjazanja u Rusiji, bio je direktor medicinskih klinika Invitro u toj oblasti. Ranije je posedovao radio stanice Evropa plus Rjazanj i ruski RadioRjazanj.


Živeo je u Rjazanju sa suprugom i malim sinom. Njegova prijava smrti usledila je nakon niza misterioznih smrti Rusa visokog profila, piše The Sun.

Proputinov poslanik Aleksandar Kolodič, 58, navodno je pronađen zakopan u podrumu svoje kuće nakon što je u ponedeljak brutalno izboden na smrt. Deputat Dume Hanti-Mansijskog autonomnog okruga otkriven je umotan u beli čaršav prekriven ruševinama.

Još jedan Putinov pristalica Nikolaj Borcov (77) nedavno je pronađen mrtav u svojoj kući. Poslanik i oligarh bezalkoholnih pića sa navodno misterioznim vezama sa Britanijom otkriven je mrtav u svojoj kući u Lipeckoj oblasti u Rusiji.

Ranije ove godine, glavni energetski šef Igor Škurko, 49, takođe je pronađen mrtav. Otkriven je u ćeliji u pritvorskom centru nakon što je optužen za primanje mita.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading