GEJTSOVA RUSKINJA POREDILA BRIDŽ SA S*KSOM: Šta je Mila Antonova rekla o igri koju je igrala sa TRI DECENIJE starijim milijarderom? (FOTO, VIDEO)

Autor:

Svet

22.05.2023

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon otkrića Volstrit džurnala da je osuđeni pedofil Džefri Epstajn, američki multimilioner koji je 2019. preminuo u zatvoru, pre smrti ucenjivao suosnivača "Majkrosofta" Bila Gejtsa preteći mu da će otkriti njegovu aferu sa mladom Ruskinjom Milom Antonovom, pojavile su se nove informacije o Gejtsovoj ljubavnici.

GEJTSOVA RUSKINJA POREDILA BRIDŽ SA S*KSOM: Šta je Mila Antonova rekla o igri koju je igrala sa TRI DECENIJE starijim milijarderom? (FOTO, VIDEO)

Foto: Youtube/IgniteNYC

Na internetu se pojavio snimak od pre više od decenije na kojem 20-ak godina stara Antonova, koja je započela vezu sa 55-godišnjim Gejtsom 2010. nakon što ju je pobedio u partiji bridža na turniru u okolini San Franciska, upoređuje tu kartarošku igru sa s*ksom.

Antonova je tu citirala legendarnu holivudsku zvezdu Me Vest, koja je bila s*ks-simbol u prvim decenijama američke filmske industrije.

- Dobar s*ks je kao dobar bridž. Ukoliko nemate dobrog partnera, bolje bi vam bilo da imate dobru ruku - kazala je Antonova, što je odmah izazvalo smeh u publici.

Foto: www.profimedia.rs

Legendarna holivudska glumica Me Vest

Kako je Republika ranije objavila, Antonova je u tom snimku objavljenom pre 13 godina na Jutjubu pričala o tome kako je srela Gejtsa na turniru u bridžu i odigrala partiju s njim.

Prema informacijama Volstrit džurnala, Antonova je nakon toga pokušala da obezbedi novac za pokretanje sopstvene bridž akademije.

Tu se u priču umešao hrvatski naučnik Boris Nikolić, Gejtsov bliski saradnik, koji je Antonovu u novembru 2013. odveo u Njujork u dom Epstajna, od kojeg je Ruskinja zatražila 500.000 dolara za pokretanje biznisa.

Foto: www.profimedia.rs

Džefri Epstajn

Epstajn nije investirao pola miliona dolara u bridž akademiju Ruskinje, ali joj godinu dana kasnije jeste obezbedio besplatan smeštaj u jednom od svojih njujorških stanova, a kasnije je Antonovoj platio pohađanje škole kompjuterskog programiranja.

Gejts je 2017. raskinuo sa Ruskinjom i odbio je da učestvuje u Epstajnovom fondu u koji je trebalo da uplati 100 miliona dolara, pa mu je Epstajn tada poslao preteći mejl.

Foto: Tanjug/AP

Bil Gejts

U njemu je naveo da će javnosti otkriti Gejtsovu vezu s Antonovom ukoliko mu milijarder ne refundira novac koji je Epstajn uplatio Ruskinji za školovanje iz kompjuterskog programiranja.

Oko dve godine kasnije Epstajn je ponovo uhapšen zbog seksualne eksploatacije maloletnica, a preminuo je u zatvorskoj ćeliji u Njujorku 10. avgusta 2019. dok je čekao suđenje.

Nakon njegove smrti objavljeno je da je izvršio samoubistvo, ali to nikada nije zvanično potvrđeno, a prema teorijama zavere ubijen je kako ne bi pričao o vezama sa moćnim prijateljima, uključujući i Klintonove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading