PRE ĆE U SMRT NEGO DA RATUJU U UKRAJINI: Ruski vojnik SKOČIO U SMRT sa 30 metara visine! I on NIJE JEDINI

Autor:

Svet

26.01.2023

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski borac u ratu u Ukrajini 'oduzeo je sebi život' tako što je skočio sa visine od oko 30 metara nakon što mu je naređeno da se sutradan vrati u zonu borbenih dejstava.

PRE ĆE U SMRT NEGO DA RATUJU U UKRAJINI: Ruski vojnik SKOČIO U SMRT sa 30 metara visine! I on NIJE JEDINI

Foto: Tanjug/AP

Njegova majka - čistačica u ruskom ministarstvu spoljnih poslova - videla je Mihaila Ljubimova kako je skočio sa prozora u njihovom stanu na desetom spratu, navodi se u izveštajima.

Njegova smrt dolazi usred porasta samoubistava povezanih sa ratom, prenosi Dejli mejl.

Mobilisani čovek je patio od "napada panike“ i počeo je da pije zbog strahovitog straha od povratka na ratište, rekla je njegova majka Natalija (43), koja radi u "carstvu Putinovog vrhunskog diplomate Sergeja Lavrova".

Ranije je Ljubimov služio kao vojni obveznik u mornarici, ali je pozvan kao vojnik u ratnoj zoni u Ukrajini.

Umro je u moskovskom okrugu Caritsino na svojoj prvoj pauzi od akcije, dan pre nego što je trebalo da se javi za još jedan boravak na liniji fronta.

- Natalija je rekla da je videla njenog sina kako skače kroz prozor njihovog stana na desetom spratu - navodi se u izveštaju.

- Žena je pozvala policiju i hitnu pomoć, ali muškarac nije mogao biti spasen - dodaje se.

Kada je u oktobru poslat u rat, njegova dugogodišnja devojka Ksenija je objavila: "Vratićeš se".

Kako poše Dejli mejl, takođe su se pojavili i neki detalji o drugim muškarcima koji su radije oduzeli život nego da se bore u ratu u Ukrajini, ali postoje tvrdnje da još mnogo takvih slučajeva nije javno otkriveno.

Vladimir Potanin (46) iz Kurgana, 'ubio se žiletom' u objektu za obuku u Sverdlovskoj oblasti manje od nedelju dana nakon što je mobilisan.

Muškarac (28) mobilisan iz Šušarija, Lenjingradska oblast, oduzeo je sebi život na poligonu za obuku u Viborgu 2. oktobra.

Aleksandar Ivanov (57) mobilisani poručnik iz Sankt Peterburga, pronađen je mrtav u selu Krupec, Kurska oblast, pre nego što je poslat na front.

Denis R. (33) mobilisani muškarac iz Revde, Sverdlovska oblast, oduzeo je sebi život u Belgorodskoj oblasti neposredno pre nego što je trebalo da bude poslat u Ukrajinu.

Izveštaji takođe govore da se oni koji odbijaju regrutaciju često drže u improvizovanim zatvorima iz pakla u blizini ratnih zona, jer komandanti pokušavaju da ih zastraše kako bi se pridružili ratu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Goran

27.01.2023 15:00

kolko je onda ukrajinaca skočilo sa zgrada!!!!!