RUSKINJA TATJANA BORŠČ OTKRIVA ŠTA NAM ZVEZDE SPREMAJU U 2023: Kupujte ZLATO i NEKRETNINE!

Autor:

Svet

08.01.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svet će se suočiti sa novim bolestima i pandemijom težom od korone već na proleće i na jesen, upozorava u knjizi Ruskinja.

RUSKINJA TATJANA BORŠČ OTKRIVA ŠTA NAM ZVEZDE SPREMAJU U 2023: Kupujte ZLATO i NEKRETNINE!

Foto: Profimedia, Tanjug/AP, Facebook

Tatjana Boršč, poznati ruski astrolog, objavila je knjigu "Kompletan horoskop 2023.", u kojoj ističe da će se svet suočiti s velikim promenama i krizama. Onima koji imaju nešto novca i planiraju da ga ulažu savetuje da kupuju zlato i nekretnine jer će bankarski sistemi biti ozbiljno poljuljani.

Konkretne savete dala je i onima koji imaju određenih zdravstvenih problema. Pažljiviji treba da budu kardiovaskularni bolesnici, kao i oni koji imaju problema sa štitastom žlezdom.

Kada je reč o ratu koju Rusija vodi protiv Ukrajine, Borščova prognozira brzo okončanje sukoba koji je počeo prošle godine.

Položaj planeta, kako ističe Borščova, ali mnogi drugi astrolozi, nisu zakucano slovo na papiru. To su kako kažu, uputstva, preporuke i mogućnosti, a na svakom od nas je da izabere put kojim želi da ide.

Pokoravanje sveta

Krajem 2022. i početkom 2023. ekonomija mnogih zemalja će zapasti u haos, a opšta finansijska kriza će zahvatiti banke, kompanije i celokupno stanovništvo planete. Borščova predviđa da će rivalstvo Sjedinjenih Američkih Država i Kine, uz finansijsku i ekonomsku krizu, pokoriti ceo svet.

Kraj rata u februaru

Prvu polovina 2023. donosi nastavak veoma složenog perioda, koji je počeo 2022. U Ukrajini će se nastaviti konfrontacija Istoka i Zapada. Zvezde predviđaju da bi se rat u Ukrajini mogao završiti u januaru ili februaru 2023.

Politički lom u Rusiji

Uprkos hrabrim vojnim i političkim naporima Ukrajine i podršci Zapada, Rusija će pobediti, vojno, geopolitički i ideološki. Borščova kaže da Moskva ipak neće imati razloga za slavlje jer će se suočiti s lošim periodom. Za prvu polovinu ove godine najavljuje političke potrese i promene u vlasti

Ekonomska kriza

Prema predviđanjima Borščove, Azija i Rusija dominiraće svetskom ekonomijom sledeće godine. Ovogodišnji događaji su samo još jedan korak u tranziciji pošto se globalni uticaj pomera ka istoku, smatra ona: "Tenzije između Sjedinjenih Američkih Država i azijskih zemalja će samo nastaviti da se zahuktavaju."

Pakao u Americi i Evropi

Najgora ekonomska kriza pogodiće Ameriku, za koju će prvih šest meseci biti među najtežim periodima s kojim se suočila. Moguće su ozbiljnije konfrontacije između političkih partija koje mogu izbaciti društvo u celini iz ravnoteže. A ni Evropa neće biti pošteđena raznih političkih trzavica... Nema dobrih predviđanja...

Kao u Drugom svetskom ratu

Ruskinja ističe da zvezde upozoravaju na opasnost od velikih terorističkih napada. Poseban oprez savetuje za drugu polovinu maja, kada će Uran biti u znaku Bika, na istom nivou, kao i tokom Drugog svetskog rata:
- Ovo nagoveštava raskid sa starim strukturama, što može da izazove rat, smrt i političke i ekonomske sukobe - napisala je Ruskinja.

Ne čuvajte keš u bankama

Borščova predviđa krizu u globalnom bankarskom sistemu, koja je zahuktavala tokom 2022.

-  Mislim da bi bilo mudrije uložiti svoj novac u nešto opipljivo, kao što su nekretnine, zemljište ili zlato. Sve je bolje nego da ga imate u bankarskom sistemu ili, jednostavno, na papiru - predlaže astrolog.

Nove bolesti

Položaj zvezda Borščova vidi kao upozorenje za one koji imaju problema sa štitastom žlezdom, kardiovaskularnim oboljenjima ili bilo kojim oboljenjem cerebrovaskularnog sistema. Njima ruski astrolog savetuje poseban oprez. Nova godina neće biti laka ni za one s različitim tipovima dijabetesa dok su problemi mogući i kod osoba koje imaju problema sa stopalima.

Pored toga, Borščova kaže da nam predstoji nova epidemija i nepoznate bolesti već na proleće, a zatim i na jesen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading