KAO NA DIVLJEM ZAPADU! Trojica bezbednjaka ubijena posle hapšenja EL ČAPOVOG SINA! Napadnut lokalni aerodrom, kriminalci pale vozila...! (VIDEO)

Autor:

Svet

06.01.2023

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovidio Guzman-Lopez, koji je za sebe rekao da je naslednik na mestu vođe očevog kartela, uhapšen je u gradu Kuliakanu i prebačen u Meksiko siti.

KAO NA DIVLJEM ZAPADU! Trojica bezbednjaka ubijena posle hapšenja EL ČAPOVOG SINA! Napadnut lokalni aerodrom, kriminalci pale vozila...! (VIDEO)

Foto: Printskrin/youtube

Trojica pripadnika snaga bezbednosti ubijena su u meksičkoj državi Sinaloa, nakon hapšenja sina nadaleko poznatog narko bosa El Čapa.

Ovidio Guzman-Lopez, koji je za sebe rekao da je naslednik na mestu vođe očevog kartela, uhapšen je u gradu Kuliakanu i prebačen u Meksiko siti, preneo je "BBC".

 

 

Razbesneli pripadnici bandi su postavili ulične blokade, palili vozila i napali lokalni aerodrom, i tom prilikom su dva aviona pogođena iz vatrenog oružja, jedan neposredno pred poletanje.

Više od 100 letova je otkazano na tri aerodroma u Sinaloi. Državni guverner je rekao juče da je 18 ljudi primljeno u bolnicu.

Guzman-Lopez, poznat po nadimku Miš, optužen je da je vodio frakciju ozloglašenog narko kartela Sinaloa, izjavio je ministar odbrane Luis Kresenisio Sandoval. Njegov otac Hoakin Guzman zvani El Čapo služi doživotnu robiju u SAD nakon što je proglašen krivim 2019. godine za trgovinu drogom i pranje novca.

Meksička vlada je pustila oklopna vozila i teško naoružane timove na ulice.

Guverner države Ruben Roča rekao je da je ubijeno sedam pripadnika snaga bezbednosti, a da je 21 povređen, kao i osam civila.
 

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading