Brutalni snimci LINČA obilaze planetu! “Lopove” obesili i hteli da SPALE, čudo ih spasilo (VIDEO)

Autor:

Svet

27.12.2022

23:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jeziva scena odigrala se u ruralnom delu Meksika kada su meštani uzeli pravdu u svoje ruke.

Brutalni snimci LINČA obilaze planetu! “Lopove” obesili i hteli da SPALE, čudo ih spasilo (VIDEO)

Foto: Printskrin/Tviter/@lajornadaonline

Meštanima meksičkog gradića Uistana toliko su se smučili lopovi i bezakonje da su četvoricu sumnjivih muškaraca javno obeseli o ruke i bičevali ih pred svima.

 

 

Bizarna scena odigrala se prošlog četvrtka kada su muškarci navodno uhvaćeni u krađi automobila oko 3 sata ujutru. Pošto u ovom ruralnom delu Meksika i dalje vladaju stari običaji i tradicije, koji sežu još iz vremena pre španskih konkvistadora, narod je zajedno sa lokalnim zvaničnicima uzeo pravdu u svoje ruke.

 

 

Na društvene mreže dospeli su snimci na kojima se vide dvojica do pojasa golih navodnih lopova okačenih o koš na igralištu, dok rulja okolo viče da ih treba linčovati i spaliti žive. Kako prenose lokalni mediji, kod jednog od njih je pronađeno šest telefona, ski maske i alati za obijanje kola.

Takođe je čudno što je njih posle bičevanja spasila grupa naoružanih muškaraca koja je, kako navodi portal Kalle Blue Radio, uspela da ih skine sa kanapa. Nigde se ne spomominje uloga policije.

 

Reakcije na društvenim mrežama bile su podeljene. Dok su neki mislili da su lopovi još i dobro prošli i da im je “barem” trebalo odseći neki deo tela (bilo je raznih predloga), drugi su upozorili na posledice ovakvog ponašanja.

 

Problem je što će ljudi kasnije da linčuju novinare, fotografe, pa čak i obične turiste, samo zato što ih je neko, ponekad iz pakosti, optužio za krivično delo – napisao je neko u komentarima.

(Republika/Objektiv)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading