HOROR U NOĆNOM KLUBU! Mladić (23) izboden nasmrt

Autor:

Svet

27.12.2022

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do tragičnog incidenta došlo je u ponedeljak, nešto pre ponoći.

HOROR U NOĆNOM KLUBU! Mladić (23)  izboden nasmrt

Foto: Ilustracija: Shutterstock

Britanska policija sprovodi istragu ubistva 23-godišnjeg mladića koji je nasmrt izboden na podijumu disko-kluba u Birmingemu.

Ubistvo se dogodilo u ponedeljak, nešto pre ponoći, u klubu Kran u Birmingemskom kvartu Digbet, okrug Zapadni Midlend, prenosi BBC.

Uprkos naporima da se spase život izbodenom mladiću, on je pola sata posle napada proglašen mrtvim, saopštila je policija Zapadnog Midlenda.

- Mladić je uživao sa prijateljima u noćnom izlasku te praznične večeri na Dan poklona, koji se tradicionalno obeležava posle Božića - rekla je inspektorka Mišel Turgud.

Policija veruje da je žrtvi prišla grupa mladića pre nego što je izboden i poziva sve koji su bili u klubu da se jave policiji ukoliko imaju informacije o napadačima.

- Znamo da je u to vreme bilo više stotina ljudi u noćnom klubu. Iako smo već razgovarali sa nekima od njih, još pokušavamo da stupimo u kontakt i sa drugim svedocima među kojima možda ima i onih koji su snimili incident - rekla je inspektorka Turgud.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading