OKRUTNA SUDBINA! BEBA VEĆ DVA PUTA POSTALA SIROČE: Našla se u oglasu, kao da je "polovna roba", a onda...

Autor:

Svet

25.12.2022

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvogodišnje dete iz Rusije je doživelo okrutnu igru sudbine.

OKRUTNA SUDBINA! BEBA VEĆ DVA PUTA POSTALA SIROČE: Našla se u oglasu, kao da je "polovna roba", a onda...

Foto: pixabay.com

Beba

Jednu bebu iz Rusije zadesila je neverovatno tužna sudbina jer je za dve godine života dva puta ostala siroče.

Kako prenose mediji, prvo ju je rođena majka napustila, a onda su je ostavili i “novi roditelji”, koji su se javili na majčin oglas preko interneta, piše KP.ru.

U okrutnu priču na kraju se umešala policija i sada svima umešanima preti robija.

Sve je počelo u decembru 2020. godine, kada je 21-godišnja stanovnica Kazanja u Rusiji  rodila je sina, ali skoro odmah shvatila da neće moći da ga hrani i odgaja. Navodno nije imala dovoljno novca ni za sebe. Tada je Ruskinja odlučila da bebu pokloni imućnoj porodici, a da nove roditelje potraži na internetu. Ona je postavila oglas, a za par dana javili su joj se supružnici iz Pjatigorska.

Kako je saopštio portparol policije, žena je odlučila da pomogne porodici prijatelja bez dece u usvajanju deteta. Preko društvenih mreža je kontaktirala devojku iz Kazanja, koja je bila spremna da pokloni svog besplatnog sina, dok je do kraja decembra “novi tata” stigao u taj grad.

Transakcija je bila laka i brza. U matičnoj službi pojavio se 42-godišnji stanovnik Pjatigorska i rekao da je on biološki otac novorođenčeta. Bez problema mu je uručeno uverenje o očinstvu, a dečaku dodeljeno novo prezime. Sa dokumentima i “sinom”, čovek se vratio kući u Pjatigorsk.

Međutim, beba u porodici nije donela paru dugo očekivanu sreću. Ubrzo su odlučili da se razvedu, a “novopečeni otac” nije hteo da odgovora, za dečaka “tuđe krvi”, posebno ne finansijski. Obratio se policiji, iskreno priznao šta je uradio i ispričao detalje transakcije.

U julu ove godine sud je osudio nezakonite roditelje iz Pjatigorska na uslovne kazne: 41-godišnja žena dobila je 3 godine robije, a 42-godišnji muškarac 3,5. Biološkoj majci preti kazna od 10 godina zatvora, dok bebu trenutno podiže baka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Julija

06.01.2023 20:54

Za vasu informaciju Kazanj nije Rusija. Kazanj je glavni grad Republike Tatarstana koji je u sklopu Ruske federacije. Kad pisete ili prenosite vest pogledajte prvo ispravnost teksta. KAZANJ - TATARSTAN. Hvala