JEZIVA NESREĆA! Beba se utopila u bazenu dok su roditelji gledali utakmicu

Autor:

Svet

03.12.2022

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Par iz Argentine ostao je bez ćerkice stare 20 meseci kada je devojčica, dok su oni gledali fudbalski meč, stradala nesrećnim slučajem tako što se utopila u bazenu.

JEZIVA NESREĆA! Beba se utopila u bazenu dok su roditelji gledali utakmicu

Foto: pixabay.com

Tragičan ishod dogodio se prošle subote popodne u kući koja se nalazi u privatnom kvartu San Kristobal u predgrađu Buenos Ajresa u Argentini. Mala Alegra Rena Benigno bila je u kući prijatelja svojih roditelja sa porodicom gde su svi zajedno utakmicu između Argentine i Meksika, naveli su istražitelji.

Dario Rena, bebin otac, rekao je policiji tokom davanja izjave da je ona neoprezno pala dok su se kupali u bazenu, izvestili su istražitelji.

Republika

Foto: Profimedia

bazen, ilustracija

 

Na kraju utakmice, odrasli su primetili da malena nije tu i brzo su krenuli u potragu za njom. Nju je na kraju slučajno pronašla majka, videći je kako pluta po površini bazena.

Nakon početnog šoka i dozivanja devojčice, započeli su sa reanimiranjem, paralelno pokušavajući da dobiju hitnu pomoć. Međutim, kako se dolazak hitne odužio, dete su ubacili u kola, nakon čega su je prevezli u loklanu bolnicu.

Beba je primljena oko 19.30, ali bez vitalnih znakova. Dežurni lekar i njegova ekipa takođe su pokušali da je ožive, ali nisu uspeli da je spasu.

Telo devojčice je prebačeno u Sudsku mrtvačnicu, na odgovarajuću obdukciju. Pored toga, kriminalističko osoblje je izvršilo pregled mesta.

Prema izvorima povezanim sa istragom, bazen je približno 5 sa ​​2 metara i dubok 1,50 metara. Pored toga, u pozadini se nalaze sigurnosne kamere čiji su zapisi neophodni za dalju istragu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading