ZLOKOBNO PREDVIĐANJE BABA VANGE ZA 2023. GODINU: Testiranje biološkog oružja na ljudima solarne oluje - prava kataklizma! Evo šta su bila još neka od njenih predviđanja

Autor:

Svet

19.12.2022

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je takođe predvidela nuklearnu eksploziju i kraj prirodnog rađanja 2023. godine.

ZLOKOBNO PREDVIĐANJE BABA VANGE ZA 2023. GODINU: Testiranje biološkog oružja na ljudima solarne oluje - prava kataklizma! Evo šta su bila još neka od njenih predviđanja

Foto: Wikipedia

Baba Vanga

Slepa proročica Baba Vanga, koja je tačno predvidela napade 11. septembra i tvrdila da će se gradovi suočiti sa nestašicom vode zbog suše 2022. godine, tvrdila je i da možemo očekivati testove biološkog oružja sledeće godine.

Poznata kao Nostradamus Balkana, Baba Vanga, koja je umrla pre 25 godina 1996. u 84. godini, napravila je pet zastrašujućih proročanstava za 2023. godinu pre svoje smrti.

Bugarska vidovnjakinja, koja je ostavila predviđanja za svaku godinu do 5079, predvidela je katastrofalne solarne oluje, testiranje biološkog oružja na ljudima, pomeranje Zemljine orbite, nuklearnu eksploziju i kraj prirodnog rađanja 2023. godine.


Vanga je predvidela da će 'velika zemlja' sprovesti studije o biološkom oružju na ljudima, što bi rezultiralo smrću hiljada ljudi.

Ovo jezivo predviđanje dolazi u trenutku kada su svetski lideri zabrinuti zbog nuklearne katastrofe u Ukrajini.

EKSPLOZIJA NUKLEARNIH ELEKTRANA

Međutim, Konvencija Ujedinjenih nacija o biološkom oružju zabranjuje izvođenje ovih vrsta eksperimenata.

Baba, koji je tačno predvidela černobiljsku katastrofu, takođe je upozorila na potencijalnu eksploziju nuklearnih elektrana 2023. godine.

Ovo jezivo predviđanje dolazi u trenutku kada su svetski lideri zabrinuti zbog nuklearne katastrofe u Ukrajini.

Još jedno njeno zastrašujuće proročanstvo je i ono o dolasku solarne oluje nikad viđene na planeti Zemlji. Solarne oluje mogle bi da izazovu masovne nestanke struje i kvarove u komunikaciji, uzrokujući niz problema. Sunčeve oluje nastaju kada se iz Sunca oslobodi nalet energije, šaljući električna naelektrisanja, magnetna polja i radijaciju koja juri ka Zemlji. Još jedno zastrašujuće predviđanje je da će prirodna ljudska rođenja biti zabranjena od strane vlada. Neobičan scenario bi se desio kada bi se vladini zvaničnici navodno zalagali za laboratorijsku proizvodnju celokupnog ljudskog života i ograničavali proces rađanja prirodnim putem.

Lideri i medicinski stručnjaci bi mogli da odlučuju ko će se roditi, dok bi roditelji mogli da prilagode svoje osobine i izgled - poput boje kose i očiju.

VELIKE SUŠE

Ona je ranije upozorila da će se veliki gradovi suočiti sa sušom zbog porasta temperatura 2022. godine. Činilo se da predviđanje ima određenu težinu jer je ranije ove godine objavljeno da je stanovnicima Kenta izdato upozorenje za vodu za „samo suštinsku upotrebu“, jer su povećana potražnja i visoke temperature već prebacile okrug u „crveni status“.

Međutim, nije samo Velika Britanija preduzela akcije da spreči nestašicu vode, jer je u julu objavljeno da su zemlje poput Portugala i Italije takođe govorile građanima da pokušaju da ograniče upotrebu vode.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Međutim, neka od njenih drugih predviđanja za 2022. se do sada nisu ispunila, nakon što je tvrdila da će svet videti zastrašujuće događaje, uključujući smrtonosne cunamije i još jednu pandemiju.

Srećom, nijedan veći cunami nije pogodio obale do sada, ali izgleda da pandemija Covid-19 ponovo uzima zamah.

Takođe smo videli epidemiju majmunskih boginja širom sveta, ali ona nije uspela da izazove prave probleme u javnosti.

PREDVIDELA RUSKU INVAZIJU

Vidovnjakinja je tvrdila da je imala redak Božji dar koji joj je pomogao da vidi u budućnost nakon što je izgubila vid u dobi od 12 godina.

Ona je ranije tačno predvidela rusku invaziju na Ukrajinu, kao i napade 11. septembra u Njujorku.

Jednom je čak zastrašujuće tvrdila u intervjuu iz 1979. godine da će Rusija dominirati svetom i da će predsednik Vladimir Putin postati „Gospodar sveta“.

Ona je takođe predvidela Treći svetski rat i potencijalnu upotrebu nuklearnog oružja.

Foto: Tanjug/AP

Odesa nakon ruskog napada

Tokom intervjua sa piscem Valentinom Sidorovim, ona je rekla da će Putinova „slava“ ostati „netaknuta“.

Ona je rekla:

- Sve će se otopiti, kao led, samo će jedno ostati netaknuto – Vladimirova slava, slava Rusije. Postaće i gospodar sveta.

Tvrdi se da je baba Vanga tokom svoje 50-godišnje karijere predvidela i pandemiju korona virusa, černobiljsku katastrofu u Ukrajini 1986. i smrt princeze Dajane 1997. godine.

NAJAVILA KOVID I NAPAD NA SVETSKI TRGOVINSKI CENTAR

Vidovnjakinja je navodno predvidela izbijanje Covida 'pre mnogo godina' kada je upozorila da će korona biti svuda.

Ona je 1989. navodno rekla za napade 11. septembra na Svetski trgovinski centar:

- Užas, užas! Američka braća će pasti nakon što ih napadnu čelične ptice. Vukovi će zavijati u žbunju, a nevina krv šikljaće.

Foto: Tanjug/AP

Teroristički napad na Kule bliznakinje

Baba Vanga je takođe tačno predvidela da će 44. američki predsednik (Barack Obama) biti prvi predesednik koji će biti crnac, ali je rekla da će biti i poslednji.

Ona je takođe predvidela da će se 45. predsednik Sjedinjenih Država „suočiti sa krizom“ koja će „srušiti zemlju“ koja bi mogla da bude povezana sa izazovima sa kojima se suočavao Tramp tokom svoje funkcije lidera SAD, poput juriša na Kapitol države u Vašingtonu DC.

Ona je pogrešno predvidela da će Evropa „prestati da postoji“ do 2017. godine. Naime, navela je da će kontinent biti pretvoren u „pustoš gotovo potpuno lišen ljudskih života“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading