ZELENSKI SE OBRATIO FIFI PRED FINALE SP! "Vi ste već izgubili"! Mnogo im zamerio jednu stvar!

Autor:

Svet

18.12.2022

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FIFA je odbila zahtev Ukrajine da se predsednik te zemlje Volodimir Zelenski obrati i "pošalje poruku mira" pred početak finala Svetskog prvenstva u fudbalu.

ZELENSKI SE OBRATIO FIFI PRED FINALE SP! "Vi ste već izgubili"! Mnogo im zamerio jednu stvar!

Foto: Tanjug/AP

Finale ovogodišnjeg Svetskog prvenstva dugo ćemo pamtiti. Fudbaleri Argentine i Francuske odigrali su meč o kom će se pričati još mnogo godina.

 

 

Današnja utakmica između pomenutih ekipa glavna je tema širom sveta, a pre utakmce na Tviteru oglasila se Vlada Ukrajine koja je na račun FIFE poslala mnogo jaku poruku.

- Bez obzira ko pobedi danas, FIFA je već izgubila - napisali su Ukrajinci.

Podsetimo, juče je FIFA odbila zahtev Ukrajine, da se predsednik te zemlje Volodimir Zelenski obrati i "pošalje poruku mira" pred početak finala Svetskog prvenstva u fudbalu.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
GoldHand

19.12.2022 09:07

I ne treba da se obrati. FIFA je svetski skup članica,a priznaćete da 75 % , sveta ne osuđuje Rusiju. Ili, sve jedno, FIFA neće sebi da dozvoli,konfrontaciju te vrste.Dovoljno je što su primorani da Rusu ne učestvuju u takmičenjima. Skloni se bre više .