VLADIMIR PUTIN PRESTRAVIO ZAPAD! Snimljen kako se šetka sa NUKLEARNOM AKTOVKOM! (VIDEO)

Autor:

Svet

21.10.2022

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Putin je u nizu izjava od početka rata u Ukrajini spominjao ruski nuklearni arsenal.

VLADIMIR PUTIN PRESTRAVIO ZAPAD! Snimljen kako se šetka sa NUKLEARNOM AKTOVKOM! (VIDEO)

Foto: Printskin/Youtube/Zvezda

Ruski predsednik Vladimir Putin juče je posetio vojnu bazu u regiji Rijazan, jugoistočno od Moskve.

Radilo se o prvoj Putinovoj poseti nekoj ruskoj vojnoj bazi od početka rata u Ukrajini. Na snimku koju su objavile ruske televizije Putin grli jednog vojnika, a potom u društvu svog ministra obrane Sergeja Šojgua ispaljuje metak iz snajperske puške. 

Mnogima je za oko zapeo jedan detalj sa snimka. Naime, iza Putina se u jednom trenutku vidi muškarac u civilu za kojeg, javlja Sky News, neki smatraju da nosi tzv. nuklearnu aktovku, koja je deo automatizovanog centra zapovedanja i kontrole ruskih strateških nuklearnih snaga (Kazbek). Smatra se da u Rusiji postoje tri takve aktovke, a jedna je stalno uz predsednika.

Iako se ne zna šta se nalazi u aktovci, deo komentatora na društvenim mrežama te analitičari s kojima je razgovarao britanski tabloid The Sun smatraju da se radi o još jednom Putinovom pokušaju zastrašivanja Zapada. Putin je, podsetimo, u nizu izjava od početka rata spominjao ruski nuklearni arsenal.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Saša paštrik

21.10.2022 19:24

@Goga - Kralj! Pravoslavni junak!