ZUBI MEDVEDA GA UDARALI U LOBANJU, DOK SU MU KOSTI ŠKRIPALE: Studenti koji su preživeli da ispričaju svoj susret sa ZVERI! (VIDEO)

Autor:

Svet

18.10.2022

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koledžski rvači Kendel Kamings i Brejdi Louri upali su u zasedu divljeg grizlija dok su bili u lovu sa saigračima u Nacionalnoj šumi Šošone u Vajomingu.

ZUBI MEDVEDA GA UDARALI U LOBANJU, DOK SU MU KOSTI ŠKRIPALE:  Studenti koji su preživeli da ispričaju svoj susret sa ZVERI! (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen

Tokom lova sa svojim kolegama iz tima, dvojica studenata sa američkog univerziteta Juta, Kendel Kamings i Brejdi Louri ,preživeli su užasan napad grizlija.

Louri je bolje prošao, sa slomljenom rukom, dok je njegov drug Kamings da bi odvukao besnog grizlija od njega počeo da viče i onda je usledio horor.

- Mogao sam da čujem kako njegovi zubi udaraju o moju lobanju,osetio sam i kako mi je ujedao kosti, one bi nekako škripale. Pozvao sam Lourija da se uverim da je dobro i mislim da me je medved čuo. Nekako je kružio i ponovo me uhvatio - rekao je Kamings.

Louri se sklupčao tokom napada i završio sa slomljenom rukom, a tokom operacije je bilo potrebno šest šrafova kako bi mu sastavili ruku, Kamins je pak bio obliven krvlju svuda, a njegove timske kolege su ga nosile naizmenično do pomoći koja ga je čekala.

Obojica mladića su helikopterom prevezena u lokalne bolnice u Kamingsu, navodi se u pisanoj izjavi Odeljenja za divljač i ribu Vajominga. 

Kamings je nakon napada morao da dobije 60 spajalica u glavi i plastičnu operaciju zbog posekotina na licu. Vlasnici zemljišta i lovci u regionu prijavili su nedavno povećanje aktivnosti medveda na niskim nadmorskim visinama, što je navelo zvaničnike za divlje životinje da upozore da posetioci budu oprezni, piše Mondo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading