GLUMICA IZ FILMOVA ZA ODRASLE OŠTETILA KIČMU: Šokantan video procureo na društvene mreže, EVO KAKO se povredila! (VIDEO)

Autor:

Svet

10.10.2022

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najpoznatijih svetskih glumica filmova za odrasle Adrijana Čečik doživela je tešku povredu kičme zbog koje će morati na hiruršku intervenciju.

GLUMICA IZ FILMOVA ZA ODRASLE OŠTETILA KIČMU: Šokantan video procureo na društvene mreže, EVO KAKO se povredila! (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram

Adrijana Čečik

Dezarej Kristina Čarls, poznatija kao Adrijana Čečik jedna je od najpoznatijih glumica koja se ikada pojavljivala u filmovima za odrasle.

Glumica je na svom Tviter nalogu danas objavila kako je doživela povredu kičme, a društvenim mrežama proširio se video snimak na kome se može videti kritičan trenutak.

Adrijana je bila gost velikog okupljanja koje je organizovalo rukovodstvo Tviča, popularne platforme za uživo strimovanje. Na konvenciji se između ostalog nalazila i trambolina ispunjena mekanom penom, odnosno sunđerima koji služe sa ublažavanje pada prilikom skokova. 

Poznatu glumicu privukla je ova atrakcija, ali nakon nekoliko skokova, Adrijana se nije dobro prizemljila i nezgodno je pala. Okupljeni su primetili da nesrećna devojka ne može da ustane i odmah su pritrčali u pomoć. Kasnijim pregledom utvrđeno je da je oštetila kičmu na čak dva mesta i da će se u narednom periodu naći na operacionom stolu. 

Inače, zanimljivo je da Adrijana Čečik vuče srpske, hrvatske i ruske korene, a odrastanje je provela u američkoj hraniteljskoj porodici, a već nakon srednje škole počinje da se bavi pul densom. Prvi ugovor sa industrijom filomva zua odrasle potpisala je 2013. godine. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading