KRENUO PUTINOV NUKLEARNI VOZ! Trese se svet, jezive scene iz Rusije: Postoje dve opcije, jedna je ZASTRAŠUJUĆA! (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

03.10.2022

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak ogromnog teretnog "nuklearnog voza" koji se kreće izazvao je veliku pometnju i strah od moguće eskalacije i upotrebe nuklearnog oružja, čime je Vladimir Putin već pretio Zapadu.

KRENUO PUTINOV NUKLEARNI VOZ! Trese se svet, jezive scene iz Rusije: Postoje dve opcije, jedna je ZASTRAŠUJUĆA! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP, Shutterstock

Serija oklopnih transportera (APC) BPM-97 i drugih vojnih vozila viđena je kako se kreće centralnom Rusijom, u snimku koji je objavio proruski kanal Ribar na kanalu Telegram aplikacije.

Veruje se da su oklopni transporteri nadograđeni sposobnijim kupolama, ojačanim oklopom za zasede i mine, kao i sistemom za prečišćavanje vazduha.

Ovakva napredna vojna oprema, kao što je jedva raspoređena na frontovima u Ukrajini, navodno pripada 12. glavnoj upravi ruskog ministarstva odbrane i čini ključni deo Putinovog nuklearnog programa.

Vojni analitičar Konrad Musika tvrdi da bi raspoređivanje takvih jedinica moglo da signalizira nadolazeću eskalaciju sukoba od strane ruskog predsednika ili da predstavlja preteču nuklearnih vežbi velikih razmera.

Sve ovo se dešava u trenutku kada je NATO upozorio države članice da je ruska najsavremenija nuklearna podmornica Belgorod napustila svoju bazu u Belom moru, dok je ključni Putinov saveznik Ramzan Kadirov rekao da ruska vojska treba da koristi "nuklearno oružje slabiejg dejstva" da preokrene tok rata u Ukrajini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Rade

03.10.2022 13:04

Samo napred BRAĆO RUSI UNIŠTITE ZAPADNJAČKU BAGRU!!! 💪💪💪🇷🇺🇷🇺🇷🇺

Taraba

03.10.2022 13:36

Upozorenje pretnja nije isto vreme je da jednom naucite

SRBOLJUB RUSOLJUB

03.10.2022 16:30

NO FRKS, NO DRKS, MIŠOVI!!!

DJOKA

03.10.2022 17:56

Tako je kad hoće br. 1 i br. 2 za roditelje.