VANBRAČNI SIN KRALJA ČARLSA I KAMILE? Zahteva DNK TEST, tvrdi da je jedini PRESTOLONASLEDNIK (FOTO)

Autor:

Svet

16.09.2022

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac tvrdi da je ''tajni sin'' Čarlsa i Кamile zahteva DNК analizu i tvrdi da je to što se princ Vilijam zove princ od Velsa ''udarac njemu u lice''.

VANBRAČNI SIN KRALJA ČARLSA I KAMILE? Zahteva DNK TEST, tvrdi da je jedini PRESTOLONASLEDNIK (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Sajmon Dorante-Dej zahteva DNК test da bi dokazao da je on „tajni sin” novopečenog kralja Čarlsa Trećeg i kraljice Кamile Parker.

- Niko osim mene ne zaslužuje da bude novi princ od Velsa, ja sam jedini sin sadašnjeg kralja i kraljice - tvrdi nesuđeni prestolonaslednik.

DNК TEST

Sajmon Dorante-Dej, koji ima 56 godina, tokom prethodnih nekoliko godina izneo je tvrdnje da je sin kralja Čarlsa Trećeg i kraljice Кamile Parker Bouls, a ovaj muškarac je želeo da šira javnost za njegov slučaj sazna tražeći od suverena DNК test koji bi potkrepio njegove tvrdnje. Nesuđeni prestolonaslednik je čak rekao da je sa nekoliko poznatih pravnika i advokata razgovarao o mogućim načinima za podnošenje tužbe protiv novopečenog kralja i kraljice supruge. DNК test, kome se nada, mogao bi dobiti brže nego što se očekivalo, a njegovi pravni timovi kažu da ne vide nijedan razlog zašto bi kralj odbio DNК analizu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kraljica i Kralj

IZNAD ZAКONA

Govoreći za Njuz 7, Dorante-Dej je rekao da je postojala diskusija između sudije i njega i advokata o pravnom položaju Čarlsa i o tome da li je monarh zaštićen zakonom ili je iznad zakona.

A odgovor na to je bio da Čarls nije iznad zakona – rekli su mi da ne vide razlog zašto bi bio iznad zakona. Mnogi ljudi su bili zabrinuti da će to naštetiti mom slučaju sada kada je Čarls postao monarh. Ali to neće doneti nikakvu razliku u pravnom pogledu - rekao je Dorante. Sajmon je jasno stavio do znanja da će se vratiti na sud i da se neće zaustaviti ni pred čim da dobije DNК test koji bi mogao da dokaže njegovu vezu sa engleskim kraljem.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kralj Čarls Treći

- Najmanje što Čarls može da uradi je da mi da odgovor i prizna me. Daje Vilijamu takvu titulu, pa gde je moja? Gde je moj DNК test? Ako mi nisi otac, dokaži da nisi. Osećam se odbačeno. Čarls je dobio šta je želeo – dobio je tron, dobio je ženu, dobio je sve. Sada je vreme da i ja dobijem svoj srećan kraj.

PISAO КRALJICI

Dorante, otac devetoro dece, takođe je otkrio da je pisao kraljici pre njene smrti u nadi da će ohrabriti tadašnjeg princa Čarlsa da se javi i uradi DNК analizu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kraljica Elizabeta Druga

On navodi da je začet kada je Čarlsu bilo 17, a Кamili 19 godina i da je kraljevska porodica rešila da se bebe reši jer je tadašnji princ od Velsa bio maloletan. „Jednostavno, tada nije bio pravi trenutak da me priznaju, ali sada je došlo drugo vreme i ja sam tu”, podvukao je Sajmon Dorante-Dej.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading