Ovo su deca kraljice supruge KAMILE! Ćerka joj se nije podnosila sa princom Vilijamom, a sin tvrdio DA JE OTPORNA NA METKE! (FOTO)

Autor:

Svet

13.09.2022

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deca Kamile Parker žive mirnim i povučenim životima.

Ovo su deca kraljice supruge KAMILE! Ćerka joj se nije podnosila sa princom Vilijamom, a sin tvrdio DA JE OTPORNA NA METKE! (FOTO)

Foto: Printskrin/Youtube/The list

Ne eksponiraju se toliko često u javnosti, te malo ko zna ko su i čime se bave.

Nakon dugogodišnje ljubavne afere kralj Čarls III i Kamila Parker odlučili su da se venčaju, 2005. godine. Dugo se šuškalo da je Čarls bio neveran princezi Dajani, te ju je duže vreme varao sa Kamilom. Poznato je i da ih je princeza Dajana navodno uhvatila na delu.

Uprkos tome što su oboje imali svoje porodice, odnosno brakove i decu, ništa ih nije sprečavalo na putu da započnu zajednički život.

Dok je Čarlsov život pod lupom javnosti, interesovanje za Kamilu počelo je tek nakon što se udala za njega. Uprkos tome, o njenoj porodici ne zna se baš mnogo kao o Čarlsovoj.

Naime, Kamila se još 1973. godine udala za Endrjua Parkera Boulsa i sa njim dobila dvoje dece, sina Toma i ćerku Loru.

Njena deca ne viđaju se tako često na događajima koja organizuje kraljevska porodica, ali postoje trenuci kada se mogu videti sa svojom majkom Kamilom. Pored Harija i Vilijama, venčanju Kamile i Čarlsa prisustvovali su i Tom i Lora.

 

 

Uprkos tome što se retko pojavljuju u javnosti, njih dvoje su veoma uspešni ljudi.

Tom je stručnjak za gastronomiju, napisao je čak 8 kuvara, a takođe je osnovao i svoju firmu. Reflektori i kamere za njega nisu nepoznanica, budući da je radio i kao voditelj kulinarskih emisija.

- Bio sam nestašan, malo sam se zabavljao. Kada sam bio mlađi, stalno su me otpuštali. Ali ja sam voleo da jedem i mogao sam da osmislim dobru rečenicu, pa sam pomislio da bih mogao da pišem o hrani - rekao je Tom o tome kako je postao stručnjak iz te oblasti.

Sa druge strane, Kamilina ćerka, Lora Lopez se udala za Harija Lopeza 2006. godine i vodi dosta privatan život. Majka troje dece radi kao kustos u galeriji i vodi povučen život. Vrlo je obrazovana, a studirala je umetnost na "Oksfordu".

Kamila je udajom za tada princa Čarlsa stekla titulu vojvotkinje od Kornvola, dok njena ćerka i pored te činjenice, sebe nije smatrala delom kraljevske porodice, piše Najžena.

Jedno vreme se pisalo da se na početku Lora i princ Vilijam nisu podnosili, jer nisu mogli da prihvate ljubavni odnos Čarlsa i Kamile. Međutim, uspeli su da prevaziđu nesuglasice, te imaju veoma dobar odnos.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ewan Venters (@ewanventers)

 

Da se Čarlsova i Kamilina deca lepo slažu govori i činjenica da je Lorina ćerka Eliza bila deveruša na venčanju Vilijama i Kejt 2011. godine.

Nakon što se Kamila našla na meti kritika zbog veze sa Čarlsom, paparaci su opsedali njenu porodičnu kuću u Viltširu. Njen sin je tada stao u njenu zaštitu, te rekao:

- Moja majka je otporna na metke.

Podsetimo, kraljica Elizabeta umrla je u 96. godini, a nakon njene smrti krunu je nasledio njen sin, princ Čarls i time stekao titulu kralja Čarlsa III.

 

Sa druge strane, Kamila je ponela titulu kraljice supruge. Uprkos spekulacijama da kraljica Elizabeta nije prihvatala Kamilu, te da nisu bile u dobrim odnosima, kraljica je ove godine rekla da joj je „iskrena želja da, kada to vreme dođe, Kamila bude poznata kao kraljica supruga".

 

Mnogi se pitaju da li će Kamilina deca poneti neku titulu, budući da je ona kraljica supruga. Međutim, njena deca nisu u liniji nasledstva te nemaju nikakve kraljevkse titule.

- Mi smo obični ljudi - rekao je njen sin Tom jednom prilikom.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading