REKLA "DA" I UMRLA - ŠKOLSKA LJUBAV SE ZAVRŠILA TRAGIČNO! Majka dvoje dece preminula na dan venčanja!

Autor: Republika

Svet

11.08.2022

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preminula je samo nekoliko sati nakon što je izgovorila sudbonosno "Da".

REKLA "DA" I UMRLA - ŠKOLSKA LJUBAV SE ZAVRŠILA TRAGIČNO! Majka dvoje dece preminula na dan venčanja!

Foto: Shutterstock

Majka dvoje dece Helen Felvus iz Velsa preminula je na dan svog venčanja. Ona je umrla svega nekoliko sati nakon što se udala za Dejvida (60), sa kojim je zajedno bila 44 godine.

Helen je dve nedelje pre venčanja dijagnostifikovan rak creva i jetre, što ju je šokitralo, ali nije promenilo njene planove.

Ceremonija venčanja je održana, a svega nekoliko sati nakon što je rekla "Da", Helen je preminula. Njen suprug je bio neutešan i sve što je uspeo da izgovori je "Bila je prelepa duša", prenosi Dejli mejl.

Njihova ćerka Robin Hejns (37) je za svoju majku rekla "moja superžena, moja najbolja prijateljica, moj anđeo na nebu" i dodala:

- Mama nikada nije išla kod lekara ili u bolnicu. Mislili smo da je infekcija bubrega. Kada joj je dijagnostifikovana, u početku smo mislili da imamo godinu dana, i bilo nam je teško da se pomirimo da ćemo je tako brzo izgubiti.

 

 

Helen je preminula 30. jula ove godine, a njena ćerka je pokrenula inicijativu da se podigne svest o simptomima raka jetre i creva.

- Ako imate bolove u stomaku ili ako se ne osećate dobro, idite kod lekara. Simptomi su žutica, otečene noge, konfuzija, nadimanje, probavne smetnje, oštri ubodni bolovi. Ne bih želela da bilo koja porodica prođe kroz ono što smo mi prošli - poručila je Robin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading