MASAKR NA ZMIJSKOM OSTRVU U UKRAJINI, NEMA PREŽIVELIH! Rusi im tražili da polože oružje, a oni im poručili da se JE*U! SNIMAK KOJI LEDI KRV U ŽILAMA! (VIDEO)

Autor:

Svet

25.02.2022

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaki vojnik koji je čuvao Zmijsko ostrvo na Crnom moru je poginuo , rekao je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski.

MASAKR NA ZMIJSKOM OSTRVU U UKRAJINI, NEMA PREŽIVELIH! Rusi im tražili da polože oružje, a oni im poručili da se JE*U! SNIMAK KOJI LEDI KRV U ŽILAMA! (VIDEO)

Foto: Printskrin

On je poručio i da je 137 ukrajinskih državljana, vojnika i civila, poginulo prvog dana ruskog napada. Najmanje 316 osoba je povređeno.

Na snimku se prvo čuje pripadnik ruske vojske:

- Javljam vam se s ruskog vojnog broda. Predlažem vam da položite oružje, predate se i da tako izbegnite krvoproliće i nepotrebne žrtve. Ako ne pristanete, bombardovaćemo vas - čuje se.

Ukrajinci potom odgovaraju kratko i jasno: "Je***e se."

Niko od 13 ukrajinskih vojnika na Zmijskom ostvu nije preživeo.

 

Zelenski je ranije potpisao dokument kojim se naređuje mobilizacija svih vojnih obveznika u svim ukrajinskim regijama. Društvenim mrežama šire se video zapisi koji navodno prikazuju Ukrajince u redovima za odlazak u rat.

U televizijskom obraćanju rekao je da je razočaran nakon razgovora sa zapadnim čelnicima:

- Ne vidim nikoga da se bori uz Ukrajinu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dragan

25.02.2022 08:13

Nato i evropa nusu znali kalo da se reše ukraine i glupog volovoda pa su ih gurnuli u rat koji će izgubiti, a posle će proraditi oba gasovoda i ukraina umesto desetak milijardi evra godišnje i jake privrede sada ima jedan veliki šipak i još će se pokrenuti pitanje ubijenih ljudi koje je ukrajina ubila zavedena natom o poraženoj rusiji, scenario jako podseća na 1941, a biče sve kao 1948.a možda i gore...

Ive

25.02.2022 08:21

Tuzno je sto su vas ameri navukli na tanak led.... Ne brini, sa vama ce brzo da zavrse a Srbija se sama borila i protiv Nato i protiv siptara... Neka ti je bog u pomoc

Odgovori 15 0