"OBOGALJIĆEMO RUSKU EKONOMIJU"! Boris Džonson priprema nikad viđeni paket sankcija Rusiji! ISTO SPREMA I EU! (VIDEO)

Autor:

Svet

24.02.2022

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boris Džonskon kaže da će "obogaljiti" Rusiju.

"OBOGALJIĆEMO RUSKU EKONOMIJU"! Boris Džonson priprema nikad viđeni paket sankcija Rusiji! ISTO SPREMA I EU! (VIDEO)

Foto: Youtube/ nzherald.co.nz, Tnajug/AP

Boris Džonson pozvao na još drastičnije mere protiv Putina

Boris Džonson, premijer Velike Britanije, obećao je da će "obogaljiti" rusku ekonomiju "masovnim“ paketom sankcija i poručio da Zapad "neće skrenuti pogled“ sa invazije na Ukrajinu.

 

U obraćanju naciji, premijer je rekao da se Vladimiru Putinu ne može dozvoliti da "uguši“ slobodu u Ukrajini činom "bezobrazne i bezobzirne agresije“.

 

On je rekao da je Putin "pokrenuo rat“ na kontinentu i da Zapad mora da odgovori kako bi osigurao "neuspeh“ njegove ofanzive „diplomatski, politički, ekonomski i na kraju i vojno“.

EU obećava "žestoke" sankcije Rusiji

Evropska unija danas je obećala da će uvesti "masivne" sankcije Moskvi i "najoštrije osudila rusku vojnu akciju bez presedana protiv Ukrajine".

Rusija je ovim neisprovociranim i neopravdanim vojnim akcijama teško pogazila međunarodno pravo i potkopala evropsku i svetsku bezbednost i stavilnost, navodi se u saopštenju Evropskog saveta uoči hitnih razgovora 27 lidera EU večeras.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Маја

24.02.2022 13:17

Није Русија тиква без корена.

Odgovori 32 3
Očajno pero

24.02.2022 15:26

Borise, nosiš rusko ime,a pretiš Rusiji!!! Da nisi malo izgubii kompas!? Znaš kako kažu ko drugom jamu kopa sam u nju padne. Plašim se da ćeš završiti u sopstvenoj rupi krećući se u krugu lične pokvarenosti.

Odgovori 54 11
Dragan

25.02.2022 07:56

Isto vi to radite celom svetu još mnogo gore, ćak ste poveli i biološki rat protiv čovečanstva, a šta ste tek uradili srbiji i srbima a i ostalim narodima sveta. Džonsonu lićno bih voleo da je ovo početak vašeg kraja, mada znam iz iskustva da vi takozvana gospoda nikada nečete potonuti uvek če te plivati na površini i zagadjivati lepotu bogom danog života.

Odgovori 56 11
Ivan

26.02.2022 09:53

Борисе,ви живите од уништавања малих држава,али РУСИЈИ,неможете ништа,сад ћеш да видиш какве санкције ће вам руси увести.Оздрави и очешљај се једном.Желим вама Енглезима,американцима,и свим другима који хоћете да уништавање других држава,све најгоре, јер ви сте болесна нација...

Odgovori 46 2