PUCNJAVA PRED POČETAK SUPER BOULA: Četiri osobe ranjene u Los Anđelesu (VIDEO)

Autor:

Svet

13.02.2022

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vikend pred početak Super Boula obeležila je pucnjava u kojoj su ranjenje četiri osobe.

PUCNJAVA PRED POČETAK SUPER BOULA: Četiri osobe ranjene u Los Anđelesu (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

Prava histerija vlada pred početak spektakularnog sportskog događaja Super Boula u Los Anđelesu. Tako je došlo i do pucnjave u kojoj su ranjene četiri osobe tokom zabave na kojoj su bile poznate ličnosti ispred restorana " The Nice Guy". 

Ubrzo nakon što su odjeknuli pucnji, a uspaničeni ljudi počeli da beže, stigla je policija Los Anđelesa. Za sada nije poznato zašto je došlo do obračuna ispred čuvenog restorana.

Inače, Super Boul je najspektakularniji sportski događaj na planeti. 

Kalifornija gori već danima, procenjuje se da će LA i okolina imati stravičan prihod od organizacije Superboula - čak 30 milijardi dolara!

Srećnici koji su nekako došli do ulaznica morali su dobro da se otvore za njih, a teško da će neko od običnih navijača biti na boljim tribinama. Jer najskuplja karta košta skoro 40.000 dolara, a za one na samom vrhu, odakle je teško videti sve ono što se dešava na terenu, bilo je potrebno izdvojiti oko 3.200  dolara.

Onaj ko je zakupio reklamni prostor tokom direktnog prenosa, biće lakši za pravo bogatstvo, jer 30 sekundi košta šest i po miliona dolara, što je novi rekord, čak za milion više od prethodnog izdanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Zoran

13.02.2022 12:51

Par metaka pa panika a zamislite da ih rusi stvarno napadnu