SKINUO SE GO I NOŽEM SEKAO LJUDE PO ULICI! Stravično krvoproliće u Oslu, napadač je uleteo i u policijski auto i nastavio krvavi pohod!

Autor: Republika

Svet

09.11.2021

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Monstrum je teško povredio više ljudi, a u jednom trenutku je napao i pripadnike bezbednosnih snaga koji su pokušali da ga urazume, ali su zatim zapucali.

Foto: Printscreen/Twitter

Trenutak kada je monstrum go do pojasa napadao ljude 

Više osoba povređeno je u napadu nožem koji je na ulicama glavnog norveškog grada Osla izveo muškarac go do pojasa, naoružan ogromnim kuhinjskim nožem.

Društvenim mrežama počeli su da kruže snimci na kojima se vidi monstrum u naletu, ali i trenutak kada ga je savladala policija nakon što je u njega ispaljeno više hitaca. Nakon što je pao na zemlju, pripadnici bezbednosnih snaga su konstatovali da je u teškom stanju, pa su pozvali Hitnu pomoć. Preminuo je na putu ka bolnici.   

Policija je potvrdila kako ima "više od jedne žrtve", ali nije davala detaljnije informacije o napadu koji je šokirao stanovnike Osla.

Kada su policijski službenici došli na mesto napada i sami su postali mete mahnitog napadača. Čak je u jednom trenutku otvorio vrata policijskog automobila i nožem napao policajce koji su u njemu sedeli. Tada su se začuli pucnji, ali iz policije nisu hteli da otkriju ko ih je ispalio.

Foto: Tanjug/AP

Policija na mestu incidenta gde je napadač izrešetan 

Inače, isti muškarac je u decembru 2020. već osuđen zbog napada nožem u Oslu. Napad se dogodio 4. juna 2019. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading