USKOČILA U VRELU VODU DA BI SPASLA PSA! Devojka se bori za život, IMA OPEKOTINE OD GLAVE DO PETE, bila je spremna na sve da spasi svog ljubimca! (FOTO)

Autor: Republika

Svet

07.10.2021

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravična nesreća dogodila se u američkom nacionalnom parku Jelouston nakon što je devojka potrčala za svojim ljubimcem i za njim uskočila u termalni izvor, gde temperatura vode dostiže i do 100 stepeni Celzjusovih.

Foto: Tanjug/AP

Nacionalni park Jelouston poznat je po vrelim izvorima  

Dramatična situacija dogodila se u američkom nacionalnom parku Jelouston kada je devojka (20) uskočila u kipuću vodu jednog od izvora kako bi spasla svog psa.

Žena, čije je ime, sudeći po društvenim mrežama, Leja. Trenutno je u kritičnom stanju, a pas je uginuo.

Radnici u parku su ispričali mediji kako je nesrećna devojka zadobila opekotine od "glave do pete", a odvezena je u obližnju bolnicu gde bori za život. Inače, njen pas je iskočio iz automobila i potrčao u vrelo, a ona je krenula za njim. Otac je uspeo da je izvuče iz vode, nakon čega je i životinju, ali ona je ubrzo potom uginula. 

Leja je hitno operisana, a sada je čeka još jedna intervencija.

U Jeloustounu, nacionalnom parku koji se prostire kroz tri američke države - Vajoming, Montana i Ajdaho, nalazi se oko 10.000 termalnih izvora, od kojih su više od 500 gejziri. Više od 20 osoba dosad je preminulo nakon ulaska ili pada u vrela, u kojima temperatura vode dostiže i do 100 stepeni Celzjusovih. 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading