DOKTOR VLADIMIR PRETUČEN U ORDINACIJI: Uputio kompliment ženi koji je izazvao bes kod supruga (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

28.09.2021

16:29

Tadžikistanac Bahridin Azimov pretukao je dermatologa Vladimira Žirnokleva koji je, ironije li, dodirivao njegovu suprugu po telu kada ju je pregledao u Nižnjevartovsku u Sibiru.

youtube.com/printscreen

Ušao u ordinaciju i udario doktora nekoliko puta u glavu

Azimov je čekao ispred ambulante suprugu koja je izašla u hidžabu. Tada mu je rekla da joj je doktor tokom pregleda rekao da ima prelepu kožu, prenosi RT.

Azimovu je pao mrak na oči i ušao je u ordinaciju udarivši nekoliko puta doktora Vladimira u glavu i po telu.

Žirnoklev je prilikom tuče dobio potres mozga i veče je morao da okonča u bolnici na pregledima.

Azimova supruga je prilikom davanja izjave policiji rekla da joj je doktor Vladimir rekao da joj pokaže laktove, stomak i leđa pošto su to bila centralna područja njenog tela na koje se žalila kada je njena koža u pitanju.

Supruga je istakla da joj doktor nije rekao da se skine. Štaviše, bio je ljubazan, a na kraju pregleda rekao joj je više reda radi, kako joj je koža negovana i prelepa.

Doktor je prešao granicu koja se podrazumeva u našim zakonima i principima među muslimanima. Ako ste doktor, onda radite svoj posao. Komplimenti se ne podrazumevaju – rekao je privedeni Tadžikistanac.

Što se doktora Vladimira tiče, on ističe kako je jednostavno dao kompliment koji je išao u skladu sa onim što je pričao Azimovoj supruzi.

Muslimani bi morali da odluče šta prihvataju a šta ne. Mirnim i konstruktivnim putem. Ući u ordinaciju doktora, razbiti mu nos i rušiti sve pred sobom je divlje i nemoralno ponašanje – rekao je doktor Vladimir Žirnoklev za Komsomoljskaju Pravdu.

Komentari (5)

Loading
Љубомир

28.09.2021 23:19

Типичан муџахедин! Човек, лекар је прегледао жену а не имао однос са њом. Још једном да цитирам једну паметну: ,,Нису сви муслимани терористи, али сви терористи су муслимани". Паметном довољно.

nekko

28.09.2021 23:23

Da sam na mestu doktora, rekao bih mu da dok bude u zatvoru zbog napada, ja cu da mu obilazim zenu. Naravno, uz osmeh. Jer ce to da mu se i desi.

Коста Дори

29.09.2021 07:19

A kako je on saznao za komplimente? Ta zena mu je to rekla. Zaboravili ste vazan detalj. U takvim situacijama zene su te koje insistiraju na reakciji muzeva jer smatraju da ih eventualno odsustvo reakcije ponizava!

mare

29.09.2021 09:23

Ako je,mora da se postuje zena a ne da glumis frajera i onda kukas kako si dobio batine