DOKTOR VLADIMIR PRETUČEN U ORDINACIJI: Uputio kompliment ženi koji je izazvao bes kod supruga (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

28.09.2021

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tadžikistanac Bahridin Azimov pretukao je dermatologa Vladimira Žirnokleva koji je, ironije li, dodirivao njegovu suprugu po telu kada ju je pregledao u Nižnjevartovsku u Sibiru.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Ušao u ordinaciju i udario doktora nekoliko puta u glavu

Azimov je čekao ispred ambulante suprugu koja je izašla u hidžabu. Tada mu je rekla da joj je doktor tokom pregleda rekao da ima prelepu kožu, prenosi RT.

Azimovu je pao mrak na oči i ušao je u ordinaciju udarivši nekoliko puta doktora Vladimira u glavu i po telu.

Žirnoklev je prilikom tuče dobio potres mozga i veče je morao da okonča u bolnici na pregledima.

Azimova supruga je prilikom davanja izjave policiji rekla da joj je doktor Vladimir rekao da joj pokaže laktove, stomak i leđa pošto su to bila centralna područja njenog tela na koje se žalila kada je njena koža u pitanju.

Supruga je istakla da joj doktor nije rekao da se skine. Štaviše, bio je ljubazan, a na kraju pregleda rekao joj je više reda radi, kako joj je koža negovana i prelepa.

Doktor je prešao granicu koja se podrazumeva u našim zakonima i principima među muslimanima. Ako ste doktor, onda radite svoj posao. Komplimenti se ne podrazumevaju – rekao je privedeni Tadžikistanac.

Što se doktora Vladimira tiče, on ističe kako je jednostavno dao kompliment koji je išao u skladu sa onim što je pričao Azimovoj supruzi.

Muslimani bi morali da odluče šta prihvataju a šta ne. Mirnim i konstruktivnim putem. Ući u ordinaciju doktora, razbiti mu nos i rušiti sve pred sobom je divlje i nemoralno ponašanje – rekao je doktor Vladimir Žirnoklev za Komsomoljskaju Pravdu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Љубомир

28.09.2021 21:19

Типичан муџахедин! Човек, лекар је прегледао жену а не имао однос са њом. Још једном да цитирам једну паметну: ,,Нису сви муслимани терористи, али сви терористи су муслимани". Паметном довољно.

nekko

28.09.2021 21:23

Da sam na mestu doktora, rekao bih mu da dok bude u zatvoru zbog napada, ja cu da mu obilazim zenu. Naravno, uz osmeh. Jer ce to da mu se i desi.

Коста Дори

29.09.2021 05:19

A kako je on saznao za komplimente? Ta zena mu je to rekla. Zaboravili ste vazan detalj. U takvim situacijama zene su te koje insistiraju na reakciji muzeva jer smatraju da ih eventualno odsustvo reakcije ponizava!

mare

29.09.2021 07:23

Ako je,mora da se postuje zena a ne da glumis frajera i onda kukas kako si dobio batine

Odgovori 0 13