ZAHAROVA ŠOKIRALA SVET STAJLINGOM! Stroga ruska zvaničnica se u Moskvi pojavila u nesvakidašnjem izdanju i pokazala svima ŠTA UME!

Autor: Republika

Svet

19.09.2021

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova, koja se u javnosti retko pojavljuje u nekim opuštenijim izdanjima bez sakoa i visokih potpetica, učestvovala je na humanitašnoj košarkaškoj utakmici i mnoge zadivila sportskim umećem.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Zaharova se retko u javnosti pojavljivala u opuštenim izdanjima

Portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova, Marija Zaharova, poznata po tome što nema dlake na jeziku kada je u pitanju međunarodna politika, pojavila se u nesvakidašnjem izdanju na jednom događaju u Moskvi i iznenadila javnost sopstvene zemlje kako stajlingom, tako i sportskim umećem.

Ona je, naime, zajedno sa nekolicinom ruskih kolega političara, sportistima, biznismenima i kulturnim radnicima odigrala dobrotvornu košarkašku utakmicu u ruskoj prestonici, sa koje su sredstva namenjena deci sa celebralnom paralizom, prenosi Sputnjik. 

 

 

Na teren su, pored Zaharove, istrčali potpredsednik Vlade Aleksandar Novak, predsednik košarkaške federacije Andrej Kirilenko, šef Međunarodne šahovske federacije Arkadij Dvorkovič i mnogi drugi. 

Meč je završen nerešenim rezultatom 60:60.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading