NAPAO JE DOK JE OTVARALA VRATA: Manijak sasuo KISELINU devojčici (10) u LICE!

Autor: Republika

Svet

13.07.2021

23:53

Devojčicu i njene roditelje napao je kiselinom nepoznati muškarac. On je pozvonio na vrata njihovog stana u severnom delu Londona i sasuo im kiselinu u lice.

Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Desetogodišnja devojčica je zajedno sa ocem (43) i majkom (36), hitno prevezena u bolnicu nakon što je, kako se pretpostavlja stranac bacio kiselinu na njih. On je pozvonio na vrata i dok je devojčica otvarala vrata prvo napao nju, a zatim i njene roditelje, a zatim pobegao.

Njima je odmah na licu mesta pružena lekarska pomoć, a kasnije su prevezeni u bolnicu gde su im sanirali povrede, nakon čega su pušteni na kućno lečenje, piše Metro, prenosi Telegraf.

Komšije su rekle da je ovoj porodici na vrata pozvonio neznanac, koji ih je iz čista mira napao kiselinom. Policajci su tokom uviđaja jedni druge polivali vodom kako bi sa sebe skinuli nagrizajući sloj hemikalija sa sebe.

- Videla sam devojčicu kako sa majkom u opekotinama izlazi iz kuće. Njih su odvezli kolima hitne pomoći, okolo je bilo i dosta policije - rekla je njihova komšinica.

Policija je nakon završenog uviđaja zabranila građanima da se okupljaju oko njihovog doma, budući da još uvek postoji opasnost od isparavanja otrovne supstance.

Vlasti su odmah pokrenule istragu i još uvek se traga za nepoznatim počiniocem. Policija je zamolila sve koji imaju bilo kakve informacije o napadaču da se odmah jave u najbližu policijsku stanicu u Londonu.

Komentari (0)

Loading