JA SAM ČARLSOV I KAMILIN SIN I IMAM DOKAZ ZA TO! Australijanac bi na tron umesto Vilijama, a fotografija koju je objavio OSTAVLJA BEZ TEKSTA

Autor: Republika

Svet

24.04.2021

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sajmon Dorante zvani Dej (55) pokušava da dokaže da je sin britanskog princa Čarlsa i njegove partnerke, vojvotkinje Kamile, obelodanivši sliku svog sina Lijama za kog tvrdi da je isti kraljica Elizabeta II.

RepublikaFoto: printscreen/todaytonightadelaide/thesun
Sajmon Dorante odavno tvrdi da je naslednik budućeg kralja Britanije  

Australijanac Sajmon Dorante zvani Dej (55), koji već godinama tvrdi da je sin britanskog princa Čarlsa (72) i vojvotkinje Kamile (73), začet i pre nego što je najstariji sin kraljice Elizabete II bio u braku sa pokojnom princezom Dajanom, sada je objavio novi navodni dokaz za svoje tvrdnje.

Reč je, naime, o dve fotografije od kojih se na jednoj nalazi Doranteov sin, Lijam, a na drugoj kraljica Elizabeta II iz mladih dana, kada je imala tek 20 godina. Dej tvrdi da je sličnost njih dvoje očigledna, te da to i te kako pokazuje da njegova priča nije lažna. 

- Kada sam prvi put ugledao ove fotografije, zgranuo sam se - rekao je Dorante.  

RepublikaFoto: printscreen/facebook/thesun
Doranteov sin Lijam i kraljica Elizabeta II iz mladih dana 

Inače, Dorante je rođen u Britaniji, ali sada živi u Kvinslendu, u Australiji. Otac je devetoro dece i tvrdi da je začet kada su se princ Čarls i Kamila upoznali i pre vojvodinog venčanja sa Dajanom. U pitanju je davna 1965, kada je Čarls imao samo 17, a Kamila 18 godina. 

Budući da bi Kamilina trudnoća i porođaj izazvali ogroman skandal, njena porodica je, kako tvrdi Dorante, odlučila da njega da na usvajanje čim se rodio. 

- Moja supruga Elvi i ja smo odavno u našoj deci videli mnoge članove kraljevske porodice, ali ovo nas je potpuno šokiralo - ispričao je Dej britanskim medijima, aludirajući na navodnu Lijamovu fizičku sličnost sa kraljicom.            

RepublikaFoto: printscreen/facebook/thesun
Princ Čarls i Kamila 

Osim toga, Dej je otkrio i da su njegovi usvojitelji radili za kraljevsku porodicu, majka kao kuvarica, a otac kao baštovan, tvrdeći da su mu oni mnogo puta rekli kako je Čarlsov i Kamilin sin. On je zbog toga čak i Višem sudu podneo tužbu protiv kraljevskog para, ne bi li ih primorao da urade DNK test. Međutim, vojvoda i vojvotkinja od Kromvela nikad nisu odgovorili na te priče, niti ih komentarisali u medijima. 

S druge strane, brojni tabloidi optužili su Dorantea da on svojim tvrdnjama pokušava da dođe na tron Ujedinjenog Kraljevstva i tako kao prvorođeni sin budućeg kralja, princa Čarsla, on bude direktni naslednik krune, a ne princ Vilijam.       

 

    

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading