MONSTRUOZNA AFERA U KATOLIČKOJ CRKVI: Časne sestre iz pakla iznajmljivale DECU za seks!

Autor:

Svet

04.02.2021

23:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mališani siročići uzrasta između osam i 14 godina silovani i korišćeni za orgije na zabavama političkih i crkvenih moćnika u Nemačkoj!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Časne sestre koje pripadaju Katoličkoj nadbiskupiji u nemačkom gradu Kelnu godinama su "iznajmljivale" dečake siročiće raznim političkim, poslovnim, ali i crkvenim moćnicima za seks, pokazao je zastrašujući izveštaj čiji su delovi procurili u javnost, a u čiji je sadržaj uvid imao Dejli bist.

Nesrećnu decu monstrumi su silovali i koristili za stravična iživljavanja na bunga-bunga žurkama, a budući da je nadbiskupija odbila da otkrije sve delove izveštaja, samo se može naslutiti kroz kakva su zverstva prošli mališani uzrasta između osam i 14 godina. Tome u prilog ide i izjava biskupa Karla-Hajnca Vajsmana, predvodnika Kelnske nadbiskupije, koji je otkrio da je sadržaj izveštaja "toliko krvav da je morao mesec dana da se udalji od obaveza da bi se oporavio".

- Zato je i odlučeno da se detalji zadrže van javnosti. A i mora se utvrditi metodologija nastanka izveštaja - istakao je Vajsman.

Uprkos takvom stavu, Dejli bist je otkrio dosta toga iz izveštaja sastavljenog na 560 strana. U njemu je navedeno kako su časne sestre u malom gradu Štejeru kontinuirano dve decenije, počevši od šezdesetih i sedamdesetih godina 20. veka iznajmljivale siročiće seksualnim predatorima. Neka deca su mučena i po više nedelja, a zatim vraćana u samostan "da budu pročišćena od grehova".

- Časne sestre su ih prekoravale jer su se vraćali pocepane odeće ili su bili uflekani semenom tečnošću - stoji u izveštaju, a prenosi Dejli bist i ističe kako je u monstruoznoj praksi korišćeno čak 175 mališana.

- Mnoga deca namerno nisu davana na usvajanje ili prebacivana u hraniteljske porodice da bi bila korišćena za zlokobni biznis - navodi se još u dokumentu.

I pored takvih svedočanstava, časne sestre nisu direktno optužene u izveštaju jer se za užasnu praksu "krivila" loša organizacija unutar nadbiskupije, kao i popustljivost sestara na koju su one primorane.

Priču o zastrašujućim zločinima pokrenule su žrtve tog zlostavljanja, ali su trenutno onemogućeni uvidi u njihov identitet i tužbe.

Tražili od novinara da ništa ne odaju

Katolička nadbiskupija u Kelnu zahtevala je od novinara koji su imali uvid u zastrašujući izveštaj kada je on procurio u javnost da potpišu ugovore i obavežu se da ništa neće otkriti van onoga što je Crkva dopustila.

- Prvi put sam o izveštaju pisao u decembru prošle godine kada je 16 od ukupno 175 žrtava rešilo da javno progovori o ovom užasu - posvedočio je novinar Bari Djuk i otkrio da je diskreciju zahtevao nadbiskup Rajner Marija Velki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading