Poljski ministar pozitivan na koronu!

Autor: Tanjug

Svet

20.08.2020

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poljski ministar za klimu Mihal Kurtika izjavio je danas da je pozitivan na korona virus, dok je drugi minstar bolestan i nalazi se u izolaciji.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Nažalost, moj drugi test na korona virus bio je pozitivan. Osećam se dobro. Kod kuće sam u izolaciji sa porodicom - napisao je Kurtika na Tviteru.

Poljski nedeljnik Vprost u sredu je objavio na svojoj veb stranici, citirajući neimenovane izvore, da je Pjotr Naimski, ministar zadužen za ključnu energetsku infrastrukturu, zaražen kovid-19, prenosi Rojters.


- Ministar je bolestan i nalazi se u izolaciji - rekao je njegov pomoćnik, ali nije potvrdio da ministar ima kovid-19.

Naimski (69) i Kurtika (47) učestvovali su u pregovorima prošle nedelje između vlade i sindikata za rudarstvo uglja o planu restrukturiranja ove industrije.

Ministarstvo državne imovine saopštilo je da se kasnije ispostavilo da je jedan od učesnika imao korona virus, pa su dalji razgovori ove nedelje morali da budu otkazani.

Poljska je danas prijavila 767 novih infekcija, čime je ukupan broj slučajeva porastao na 59.378, a zabeleženih smrti je ukupno 1.925.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading