Američki naučnik izneo jezive tvrdnje: Pedofil se formira još u materici majke?!

Autor: telegraf.rs

Svet

10.11.2019

07:28

Mozak pedofila se formira još u materici i ništa ne može da ga promeni, navodi se u studiji poznatog doktora. Da li će ovo istraživanje poslužiti da pruži više prava zlostavljačima dece nego njihovim žrtvama?

pixabay.com
Foto: Ilustracija

Doktor Džejms Kantor, neuro-naučnik u Centru za zavisnost i mentalno zdravlje, pokrenuo je brojna pitanja skorašnjim skandaloznim intervjuom u kom je tvrdio, na osnovu pregleda mozga magnetnom rezonancom osuđenih zlostavljača dece, da "pedofilija počinje još u materici majke". Međutim, nijedan mozak bebe ili deteta nije ispitan tokom te studije.

Šta su "pozitivni pedofili"?

U jednom trenutku tokom intervjua, delovalo je da je Kantor previše blag prema "pozitivnim pedofilima", kako naziva one koji se uzdržavaju od bilo kakvog činjenja prema svojim impulsima. On ističe da postoji razlika između takozvanih pozitivnih pedofila koji nisu počinili nikakav zločin i seksualnog predatora koji je zlostavljao dete.

- Pedofil koji nikada nikoga nije dirao, nikada gledao dečiju pornografiju, a ima seksualna interesovanja koja nije tražio i kojih ne može da se oslobodi, šta je on skrivio? - pita se Kantor.

- Za šta njega da krivim?

Borba za prava pedofila?

Iako se za Kantorovo istraživanje zna godinama, trenutna kulturna klima u Americi, sa preteranom političkom korektnošću, udahnula joj je novi život. Ustvari, deluje moguće da će se jednog dana progresivni borci za socijalnu pravdu, sa talentom da pronađu nepravdu u bilo čemu, naći pred izazovom da se bore za prava pedofila.

Komentari (0)

Loading