(FOTO) Bolesno! Folirala rak da bi joj dali novac za luksuzno venčanje

Autor: Republika

Svet

28.07.2019

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cilj ne opravdava uvek sredstva, pogotovo ako se pretvarate da ste teško bolesni samo da bi kod ljudi izazvali empatiju i novčanu milostinju koja vam je potrebna za organizovanje ni manje ni više nego venčanja.

Foto: instagram.com/carla_louise_16
Karla Luis Evans

Karla Luis Evans (29), majka dvoje dece iz Mančestera, privedena je nakon što je utvrđeno da je počinila prevaru uz koju je sakupila 15.000 funti, nakon što je širila lažne glasine da ima rak u terminalnoj fazi bolesti. Kako se navodi, ona se na ovaj korak odlučila da bi sebi obezbedila luksuzno venčanje o kakvom je oduvek maštala.

Kada je shvatila da novac za to nikada neće moći da sakupi normalnim putem, odlučila se da se proglasi teško bolesnom, nadajući se da će na taj način uspeti da prikupi sredstva od drugih ljudi. Da bi njena prevara bila još upečatljivija, ona je falsifikovala potpis lekara po imenu Adam Karter prilikom pisanja humananitarnoj organizacjii koja se bavi pomoći osobama obolelim od terminalnih bolesti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carla Louise Evans (@carla_louise_16) on Sep 30, 2016 at 8:43am PDT

 

Kada je njena prevara otkrivena, ona je udruženju sve priznala, nakon čega su oni kontaktirali policiju.

- Evansova se obratila dobrotvornoj organizaciji sa tvrdnjama da ima rak, kao i masnu jetru. Zapravo, nije imala nijednu od ovih bolesti - izjavio je tužitelj Endru Gvejn.

Evansova nikada ranije nije bila osuđivana, a zbog prevare koju je počinila preti joj zatvorska kazna u trajanju od šest meseci do tri godine.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading