(UZNEMIRUJUĆI FOTO) Uzmite svoju decu, pokupite se i idite! Muž je tuko do neprepoznatljivosti, unakažena žena poručila samo jedno

Autor:

Svet

05.07.2019

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džena Harli, žrtva porodičnog nasilja, podelila je potresne fotografije nakon što ju je prebio bivši suprug uz snažnu poruku. Ova hrabra žena je tom objavom želela da ohrabri sve one koji su nečija žrtva, poručivši da ne treba ništa da trpe, niti da ćute o bilo kojoj vrsti nasilja.

RepublikaFoto: Photo by Kat J on Unsplash
Foto: Ilustracija

- Zato želim da vam kažem, nemojte da trpite nasilje, niti da dozvolite da vas iko kontroliše. Ako se plašite tog nekog, ako on kontroliše vas na poslu ili vaše prijatelje, ostavite ga. Znam da je teško, ali ostavite takvu osobu. Uzmite svoju decu, pokupite se i idite - rekla je Džena.

Njenu objavu prenosimo vam u celosti:

- Ovo je teško bilo uraditi, izneti sopstveni "prljav veš" u javnost. Ali danas, me je prebio moj bivši suprug i otac mog jednogodišnjeg deteta. On me je prebio, ali se pravdao da je bio veoma pijan. Nije mi ništa polomio (iako deluje neverovatno) i dobio je 21 mesec zatvora, ali znajući naš sistem, on će zbog "dobrog vladanja" biti pušten za šest meseci.

 

 

To nije dovoljno za ovo što mi je uradio.

Ovo nije objava za sažaljevanje, ja se čak osećam jača nego ikada, ali neću da ćutim pred ovakvim čovekom. On je već ranije bio osuđivan za nasilje (pretukao je svoju bivšu devojku). Posesivan je i ima potrebu da kontroliše, zato ne želim da ćutim.

Zato želim da vam kažem, nemojte da trpite nasilje, niti da dozvolite da vas iko kontroliše. Ako se plašite tog nekog, ako on kontroliše vas na poslu ili vaše prijatelje, ostavite ga. Znam da je teško, ali ostavite takvu osobu. Uzmite svoju decu, pokupite se i idite. Da nisam otišla i ostavila takvog čoveka, ko zna šta bi mi se desilo, možda moja deca ne bi više imala majku - stoji u objavi.

Dženin otac, za Mirror, prokomentarisao je da te noći kada je ugledao svoju ćerku u kući pakla, nije mogao da je prepozna.

- Kada sam video moju princezu, nisam mogao da poverujem šta vidim. Ovde nije reč samo o psihičkoj i fizičkoj boli ili strahu, ovde je reč  o mnogo težoj stvari. Međutim, ponosan sam na nju. Moja hrabra ćerka je iz ovoga izašla jača - rekao je otac.

Takođe, njeni prijatelji pružili su joj svu podršku i ponosni su, jer je iz pakla izašla kao jača i javno progovorila o torturi koju je pretrpela.

Ako trpite nasilje ili znate nekog ko trpi nasilje, pozovite SOS telefon 0800 - 35 00 36
(*ovo je broj SOS telefona licenciranog od Ministarstva za RZBSP)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading