LEKARI U BJELJINI ZAPANJENI - ŽENA JE KAPI ZA KURJE OKO SIPALA U OKO! Efekat je bio nesnosan, hitno se javila u bolnicu!

Autor: Republika

Svet

15.10.2021

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neimenovana žena izazvala je pravu buru u regionu nakon što se njen nalaz posle pregleda kod lekara poput stihije proširio društvenim mrežama.

Foto: Printscreen/Twitter

Nalaz lekara iz Bjeljine koji je šokirao region 

Neverovatan medicinski slučaj zabeležen je u Bjeljini u RS i odatle se poput stihije raširio čitavim regionom nakon što su tamošnji mediji preneli da se lekarima u bolnici Sveti vračevi u tom gradu javila žena koja je, ni manje ni više, nego kapi za kurje oko sipala u oči zbog čega je imala nesnosnu reakciju.

Kada je shvatila da joj se nešto neobično dešava ona se uplašila, a nakon pregleda je utvrđeno da je, srećom, prošla bez većih kompliklacija. Ipak, u kartonu joj je ostalo upisano šta je učinila, a što je neko fotografisao i podelio na društvenim mrežama, izazvavši salve komentara, kako podsmeha, tako i kritika. 

Pojedinci su, međutim, istakli kako neimenovana žena nije usamljen slučaj kada je u pitanju samolečenje na više nego bizaran način, pa je tako jedan korisnik Tvitera otkrio da je njegova komšinica svojevremeno bol u stomaku "tretirala" vaginaletama

- Žena mi je ispričala za gospođu koja se žalila lekaru da je muči bol u želucu zbog nekih vaginaleta. Popila je punu kutiju (šest komada). Svaka čast gospođi, trebalo je to progutati i svariti - naveo je taj tviteraš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading