ZAUSTAVI SE ČOVEČE! Novakov dežurni mrzitelj PONOVO UHVAĆEN U LAŽI!

Autor:

Sport

11.01.2022

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki novinar, Ben Rotenberg, poznat kao dežurni Novakov mrzitelj, svim silama se trudi da pomogne australijskim vlastima kako bi one proterale Novaka.

ZAUSTAVI SE ČOVEČE! Novakov dežurni mrzitelj PONOVO UHVAĆEN U LAŽI!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Ovog puta Rotenberg je pokušao da ukaže na nepravilnosti u Novakovoj prijavi za vizu koje se tiču boravka u drugoj zemlji u periodu od 14 pre ulaska u Australiju.

Još nevolja sa dokumentima za Novaka Đokovića. Na njegovoj deklaraciji za putovanje u Australiju koju je objavio Federalni sud, Đoković je naveo da nije putovao 14 dana pre dolaska u Melburn. U stvari, Đoković je putovao iz Beograda u Španiju u tom periodu - poručio je Rotenberg i priložio "dokaze".

Da stvari nisu baš onakve kakve bi želeo američki novinar ukazao je anonimni korisnik "Tvitera". On je priložio Novakov formular na kome se jasno vidi da je srpski teniser uredno prijavio boravak u drugoj zemlji.

Zanimljivo otkriće. Napominje se da je bio u drugoj zemlji pre putovanja u Melburn. Nisam siguran šta sve to znači. Možda nije imao nameru da ide u Marbelju kada je (prvi) formular popunjen - odgovorio mu je drugi korisnik.

 

 

Još samo ostaje da Novak osvoji rekordnu 21. titulu i zauvek zapuši usta američkom novinaru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading