ODAKLE OVOLIKA MRŽNJA! PONIŠTI MU VIZU: Bivši ministar MOLI Aleksa Houka da PROTERA Đokovića!

Autor:

Sport

11.01.2022

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši novozelandski ministar za imigraciona pitanja, Keli Berk, novi je političar koji se okomio na Novaka.

ODAKLE OVOLIKA MRŽNJA! PONIŠTI MU VIZU: Bivši ministar MOLI Aleksa Houka da PROTERA Đokovića!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković prvi reket sveta

Iako je sud presudio u njegovu korist, Đokoviću i dalje nije zagarantovan ostanak u Australiji. Ministar za imigraciona pitanja Aleks Houk i dalje ima diskreciono pravo da Đokoviću ukine vizu i zabrani ulazak  zemlju u naredne tri godine.

Da bi to trebao i da učini, poziva ga Keli Berk.

- Federalni imigracioni ministar Aleks Houk ima pravo, da po australijskom zakonu, poništi vizu Novaka Đokovića. Ne postoji ništa što je rekao sudija Entoni Keli što može da poništi ministarska ovlašćenja - naglasio je kontroverzni političar koji će u martu proslaviti 80. rođendan.

Ovaj kontroverzni političar pre nekoliko godina bio je na udaru javnosti zbog hapšenja usled vožnje u alkoholisanom stanju.

- Ako je zakon lepo nalagao svima da u Australiju mogu da uđu uz dokaz o dve primljene doze vakcine protiv korona virusa i ako Đoković to nije imao kod sebe - onda njegov ulazak u Australiju nije dozvoljen. To treba da bude odluka ministra Houka i mora da je donese - mišljenja je Keli Berk.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Dragomir

11.01.2022 16:52

Mozete samo da pokazujete vasu nemoc, Djokovicu ne mozte nista jer je svoj covek, nije podguzna muva mocnicima koji se ne prodaje. Zato ce Novak ostati kao fer plej sportista koji voli da pomaze svima pa i ovakvima koji zele da ga omalovaze javno. Mogu mu samo zavideti i nista vise. Ziveo veliki Srbine.