AMBASADA SRBIJE NA UDARU KENGURA! STIŽU NAM ODVRATNE PORUKE: Miloš Ninković promenio mišljenje o Australiji!

Autor:

Sport

11.01.2022

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Ninković uključio se uživo iz Australije i izneo viđenje aktuelnih zbivanja.

AMBASADA SRBIJE NA UDARU KENGURA! STIŽU NAM ODVRATNE PORUKE: Miloš Ninković promenio mišljenje o Australiji!

Foto: Starsport, Tanjug/AP

Novak Đoković i Miloš Ninković

Razočaran je Miloš Ninković u zemlju u kojoj već godinama igra fudbal.

- Ja živim ovde već 7 godina, dobio sam njihove papire i stvarno sam uvek sve najbolje govorio o ovoj zemlji. Međutim, od kad je počeo kovid, počele su i neke stvari koje mi se nisu svidele i sam ovaj slučaj sa Novakom Đokovićem je još jedan razlog više da promenim svoje mišljenje. Baš sam pre neki dan bio u našoj ambasadi i rekli su mi da su toliko ružnih poruka dobili od australijskih državljana. Od toga da smo mi jedan narod koji misli da možemo sve na silu, da ne poštujemo pravila i još mnogo odvatnih mejlova koje ne bih spominjao, tak oda sigurno da su narušeni odnosi ove dve zemlje - rekao je fudbaler uživo u uključenju za Jutarnji program televizije Kurir.

Iznenađen je srpski fudbaler kako niko nije stavio pod reflektore Nadalovo kršenje australijskih zakona.

Novak Đoković, podsetimo, bio je pozitivan 16. decembra na koronu mada je prošlo 14 dana pre ulaska u Australiju. Rafael Nadal je bio pozitivan 20. decembra, a ušao je neometano u Australiju 31. decembra.

- Bez obzira da li si njihov državljanin ili nisi, i da li si vakcinisan ili nisi, ako si imao koronu 14 dana nemaš prava ulaska u Australiju, i to se desilo ne tako skoro mom prijatelju koji je njihov državljanin. Dobio je kovid i nije mogao da se vrati. Neverovatno je da niko nije pokrenuo tu temu - rekao je Ninković.

Priznaje Ninković da je od starta sumnjao da se Novaku nešto loše sprema.

- Ja sam od početka znao da oni pikiraju Novaka, posebno od njegove poslednje objave da dolazi u Australiju. Onda su vlada i mediji krenuli da ga vređaju i od samog starta sam znao da će mu nešto pripremiti - rekao je fudbaler.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Stojan

11.01.2022 11:33

To se videlo jos ranije, mnogo ranije. A secam se predaje tanjira drugom teniseru i pobedniku Noletu predaja pehara. Ona gospodja sto ih je predala drukcije je govorila grugoplasiranom a drukcije tj. samo nekoliko reci Noletu. Odma se osetilo da je nesto po sredi. Nije im bilo drazo vez zbog razloga samo njima poznatog. Takodje ne treba zaboraviti da u drzavi im mnogo onih koji su pobegli posle Drugog Svetskog Rata, Nacisti cija su deca postala jos gora ako je moguce to. Moguce je da oni salju pogrdne poruke Ambasadi.

Odgovori 26 4