"NISAM TO VIŠE MOGAO DA GLEDAM, KOKAIN SE SEKAO KARTICOM"! Beograđanin ispričao šta se dešavalo u "Gotiku" neposredno pre nestanka Mateja Periša!

Autor:

Hronika

11.01.2022

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beograđanin koji je kobne noći bio u istom klubu u kom je sa svojim prijateljima, za barskim stolom kraj bine, bio nestali Splićanin Matej Periš, kaže da je oko 2 sata posle ponoći napustio klub upravo jer sve što se oko njega dešavalo više nije mogao da gleda.

"NISAM TO VIŠE MOGAO DA GLEDAM, KOKAIN SE SEKAO KARTICOM"! Beograđanin ispričao šta se dešavalo u "Gotiku" neposredno pre nestanka Mateja Periša!

Foto: printskrin

U to vreme je, sudeći po dosad objavljenim snimcima sa sigurnosnih kamera, iz "Gotika" u majici kratkih rukava istrčao mladi Splićanin za kojim se već punih 12 dana traga.

- U to doba izbile su dve tuče u klubu, ali rešene su brzo. Obezbeđenje je došlo i izbacilo sve aktere napolje - priča ovaj Beograđanin.

Kako kaže, "Gotik" je bio pun mlađe populacije, međutim ono što ga je najviše šokiralo je što je za jednim od stolova navodno video devojku kako konzumira kokain.

- Nekoliko metara od mene video sam kako devojka šmrče kokain za stolom! U jednom trenutku počela je da joj curi krv iz nosa, konobar je to video i odmah je pozvao obezbeđenje koje je dojurilo i izbacilo je iz kluba - opisuje Beograđanin za Blic i dodaje:

Republika

Foto: Facebook, ST-V.Lukić

Matej Periš

 

- Obezbeđenje ju je bukvalno iznelo iz kluba onako s krvavom glavom, a ona je polu-omamljena vrištala na njih, grebala ih... Da situacija bude još bizarnija, u ruci je držala karticu umrljanu belim prahom, pošto je time "sekla" kokain.

On je, kako kaže, nakon toga otišao iz kluba.

Upravo u to vreme, oko 2 sata posle ponoći, iz kluba je, u majici kratkih rukava, istrčao i Splićanin Matej Periš.

Rečna policija već 12 dana pretražuje vodu, dok policajci pomoću termovizijskih kamera pretražuju napuštene objekte u blizini lokacije na kojoj je Splićanin poslednjii put snimljen. Hrvatska policija poslala je nekoliko pripadnika u Beograd kako bi pomogli u istrazi, a o nestalom mladiću obaveštene su i sve države kroz koje prolaze reke Sava i Dunav za slučaj da njegovo telo ispliva tamo.

Otac nestalog mladića Nenad Periš danima je u Beogradu i rekao je da se u Hrvatsku "ne vraća bez sina".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Miko

15.01.2022 15:08

Odakle im kokain kad je Belivuk uhapsen🤔

Odgovori 11 1
SIMILE

17.02.2022 18:35

Uhapšene glave ali repovi kolo vode... Kakvo pitanje??????