SAD I ZVANIČNO! Ništa što je pronađeno na Savskoj promenadi ne pripada nestalom Mateju! AGONIJA SE NASTAVLJA!

Autor:

Hronika

10.01.2022

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Patika, pertla i opušak cigarete, koji su pronađeni na Savskoj promenadi, nisu pripadali nestalom Mateju Perišu (27) iz Splita.

SAD I ZVANIČNO! Ništa što je pronađeno na Savskoj promenadi ne pripada nestalom Mateju! AGONIJA SE NASTAVLJA!

Foto: ST/P.Divac/MUP Hrvatske/ilustracija

Kako je jutros u jutarnjem programu TV Pink potvrdio novinar Mladen Mijatović, na ovim stvarima nije pronađen biološki trag mladog Splićanina kome se trag izgubio 31. decembra u ranu zoru u Beogradu.

Mijatović je rekao da još postoji nada da je Matej život, ali da je izvesnije da je on, u stanju u kojem je bio, najverovatnije upao u reku Savu. 

Potraga za Matejem Perišem traje već deset dana, a prema snimcima kamera se vidi kako je mladić iz Splita trčao gotovo sat vremena okolnim ulicama u blizini Beton hale, u kojoj je pre toga bio sa društvom.

Prema zabeleženim video zapisima, Metej je navodno ušao u vodu u blizini Brankovog mosta. Nakon ove informacije, policija je proširila potragu u reci i na obali, a angažovani su i ronioci Žandarmerije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milan

10.01.2022 09:25

Prvo dečko nije trčao brzo, da ga je neko jurio videlo bi se, definitivno je bio pogubljen od neke droge ili kriju da ima psihički poremećaj. Čim je sat vremena čučao u ruševini, a u tom delu su obično migranti. Neka obiđu okolne katakombe kojih ima dosta...