FEDERER UNIŠTIO NOVAKA! Bolje da je ĆUTAO i držao jezik za zubima!

Autor:

Sport

21.11.2021

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi reket sveta Novak Đoković neslavno je završio takmičenje u Torinu pošto je poražen u polufinalu završnog Mastersa od Aleksandra Zvereva sa 2:1.

FEDERER UNIŠTIO NOVAKA! Bolje da je ĆUTAO i držao jezik za zubima!

Foto: Ap photo/Ilustracija

Dan nakon što je srušio Noleta, nemački teniser je u finalu pregazio Danila Medvedeva u dva seta i podigao trofej.

Pre duela Novaka i Zvereva oglasio se i bivši broj jedan Rodžer Federer. Švajcarac je progonozirao da Novak osvaja Torino i time čini se izmalerisao Đokovića. S obzirom da ga često kudi, Federer je ovoga puta mogao i da prećuti oko prognoze:

- Novak Đoković je favorit u Torinu, neverovatno je šta je uspeo da uradi ove godine i ne samo ove već u poslednjih deset godina. On ima neverovatnu strast za tenisom - kazao je Federer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
kiki

21.11.2021 19:58

Sta je sad toliko bitno sto nije uspeo. Mi svi ocekujemo da Nole pobedi, navikli smo da nasi favoriti pobedjuju a zaboravljamo cinjenice da se Nole do vrha penjao pobedjujuci tada najbolje, Federera i Nadala. Pa tad je Nole bio mladji od njih i logicno je ocekivati da ce danas Noleta pobedjivati mladji od njega. To je smena generacija, nema tu nista novo.

Odgovori 25 4
Mima

22.11.2021 04:59

Pa bas nam nista ne odgovara, ili rekao dobro ili nesto lose uvijek vam smeta, ljudi moji Novak Jeste najbolji, a zar mora uvijek da pobijedi pa nije robot. Mora nekad i da izgubi.

Odgovori 15 1