MUK U SRBIJI, ALI I ŠIROM SVETA: Pitali su Đokovića o Australijan Openu, odgovor Srbina ZALEDIO je planetu!

Autor:

Sport

20.11.2021

23:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi reket sveta Novak Đoković zaustavljen je u polufinalu Završnog mastersa u Torinu od Nemca Aleksandra Zvereva, a glavna tema na konferenciji za medije održanoj posle meča ticala se predstojećeg Australijan Opena.

MUK U SRBIJI, ALI I ŠIROM SVETA: Pitali su Đokovića o Australijan Openu, odgovor Srbina ZALEDIO je planetu!

Foto: Tanjug/AP

Naime, Srbin je upitan da li će braniti trofej na Otvorenom prvenstvu Australije, a njegov odgovor zabrinuo je navijače širom sveta.

Videćemo. Moraćemo da sačekamo i da vidimo - ostao je misteriozan Nole.

Na najmanjem kontinentu važe rigorozna pravila oko suzbijanja pandemije koronavirusa, a predstavnici medija su insistirali da izvuku nešto više od Đokovića. Stoga, naredno pitanje je glasilo da li je u kontaktu sa čelnicima Teniskog saveza Australije.

Da budem iskren, nisam razgovarao s njima. Čekao sam samo da čujem vesti. Sada kada znam, moraćemo da sačekamo i da vidimo - ostao je pri svome Novak Đoković.

Podsetimo, Zverev je slavio sa 2:1 po setovima, čime je zakazao megdan sa Rusom Danilom Medvedevim, a nemački as je neposredno posle pobede u Torinu istakao da je Nole najbolji igrač u istoriji "belog sporta".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading