DRAŠKO STANIVUKOVIĆ PROGOVORIO O VEZI SA TANJOM SAVIĆ! Tu EMOCIJU imam želju da podelim: PRITISAK MORAM DA IZDRŽIM!

Autor:

Zabava

20.11.2021

22:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković progovorio je o svom odnosu i ljubavnoj aferi sa pevačicom Tanjom Savić.

DRAŠKO STANIVUKOVIĆ PROGOVORIO O VEZI SA TANJOM SAVIĆ! Tu EMOCIJU imam želju da podelim: PRITISAK MORAM DA IZDRŽIM!

Foto: Youtube printscreen Rtv Pink, Draško Stanivuković

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković u žiži je javnosti već mesecima unazad zbog ljubavne afere sa pevačicom Tanjom Savić zbog koje je navodno prekinuo i veridbu sa tadašnjom verenicom, a on je sada istakao da li mu smeta pisanje o privatnom životu.

- Da budem iskren, deo svog privatnog života ja sam dajem putem društvenih mreža, to je ono šta radim u slobodno vreme, čak i deo kućne atmosfere, sa bakom, sa bratovom ćerkicom, to je deo koji u datom trenutku imam želju i emociju da podelim. To je možda jedan od razloga zbog kojeg su me ljudi zavoleli, jer živim život kao i svi drugi. Vremenom čovek očvrsne, pa onda i neka pisanja koja nemaju veze sa istinom prosto počnu manje smetati, jer da čovek sve prima k srcu, ne bi izdržao tu vrstu pritiska - rekao je on, a onda se osvrnuo na tvrdnje o vezi sa Tanjom Savić.

Republika

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Draško Stanivuković o privatnom životu

- Neko sam ko zna da nekada u životu ne ide sve kako želite, ali isto tako apsolutno bežim od žute štampe i takvih natpisa. To nije nešto na šta ja stavljam akcenat i ono što ne želim jeste da, u bilo kojem segmentu, takva vrsta spekulacija zaseni sve ono krupno što radimo i što smo postigli - rekao je.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com/tanja savic

Draško Stanivuković o odnosu sa Tanjom Savić

- Vrednosti takvih vrsta spekulacija, napisa, tračarenje nisu vrednosti koje ja želim da promovišem. Poražava me činjenica da su nekada takve vrste intriga i naslova, gde i ja sam spoznam gde sam i u kojem trenutku bio, postanu važnije i interesantnije od vitalnih pitanja - zaključio je za "Alo".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading