NE SMETA MI ŠTO ME NAZIVAJU KRALJICOM BAKŠIŠA! Tea Tairović otkrila šta je doživela u Americi: KAO DA MI NA ČELU PIŠE DA SAM IZ EVROPE!

Autor:

Zabava

20.11.2021

22:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tea Tairović se vratila iz Amerike, sa turneje, a sada priznaje da joj ne smeta epitet kraljice bakšiša.

NE SMETA MI ŠTO ME NAZIVAJU KRALJICOM BAKŠIŠA! Tea Tairović otkrila šta je doživela u Americi: KAO DA MI NA ČELU PIŠE DA SAM IZ EVROPE!

Foto: printscreen

Pevačica Tea Tairović se nedavno vratila sa američke turneje, a kako kaže oduševljena je ovom zemljom i gradovima koje je posetila.

- Divno sam se provela na američkoj turneji, lepo je videti drugačiju kulturu i ljude. Bilo je poprilično naporno, jer smo imali 15 nastupa za 21 dan. To su skoro svakodnevna putovanja, tako da nismo uspeli da spojimo pet dana sna, što je bilo iscrpljujuće. Njujork je u svakom slučaju nešto posebno za mene. Mada je po mom mišljenju napadan i u njemu je sve previše. Po meri čoveka je Čikago, a Majami za uživanje leti - rekla je Tea pa dodala da su svi premtili da je iz Evrope:

 

 

- Amerikanci primete kada neko nije iz njihovih krajeva. Meni kao da je pisalo na čelu da sam iz Evrope (smeh). Svako ko me je iole primetio me je zaustavio da pita da li sam iz Evrope. Oni su otvoren narod za sve druge kulture i lepo to prihvataju. Oduševljavaju se našom balkanskom muzikom i to je za njih sve egzotično.

 

 

Pevačica ističe da joj ne smeta što je nazivaju kraljicom bakšiša.

- Ne smeta mi to što me nazivaju kraljicom bakšiša, gledam na to kao nešto dobro i nagradu, jer sam u tom trenutku uspela da razveselim ljude na slavlju. To nije ništa loše - rekla je Tea Tairović za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading