ŽOC UDARIO JAKO: Obradović ZAGRMEO zbog priče o TUČI u timu!

Autor:

Sport

20.11.2021

22:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana savladali su na svom terenu u devetom kolu regularnog dela ABA lige ekipu Budućnosti sa 75:66.

ŽOC UDARIO JAKO: Obradović ZAGRMEO zbog priče o TUČI u timu!

Foto: Starsport

Svoje impresije nakon još jedne važne pobede izneo je strateg crno*belih Željko Obradović:

- Igrali smo prvo poluvreme veoma dobro, imali pad u trećoj četvrtini, a odigrali najbolju odbranu u minutima koji su odlučili utakmicu. Doprinos svih igrača je bio veliki protiv odlične Budućnosti, koja je igrala veoma pametno. To je, kao što smo i znali, ekipa koja zna u svakom trenutku kako da reaguje, predvođena izvanrednim trenerom Aleksandrom Džikićem. Čestitam mu na svemu što su uradili do sada u skraćenoj rotaciji, mnogo su im falila dva igrača, Drobnjak, a posebno Rid- kazao je Obradović.

Posebno mu je, kaže, drago što je navijanje bilo "fantastično".

- Ovo je primer kako trebaju da izgledaju naše utakmice, hvala navijačima, koji su u teškim trenucima poneli tim i učestvovali u ovoj, veoma važnoj pobedi za nas- rekao je Obradović.

- Ja ne pratim novine i natpise. Ali, Istine radi, moram da se oglasim i kažem da je ono što se pojavilo o sukobu Radeta Zagorca i Rodiona Kuruca - neistina! To može da se prevede u neku drugu reč koju neću da kažem jer me je sramota. To je apsolutna neistina - rekao je Obradović, a potom objasnio da će Zagorac ostati kapiten nakon razgovora sa trenerom. 

- Rekao sam i prošli put, pre tri dana, da je moja odluka i da ih ja donosim. Moja odluka je bila da je Rade Zagorac večeras kapiten i on će ostati kapiten. On i ja smo imali izuzetno dobar razgovor, pravi pošten, ljudski, gledali se u oči. On voli Partizan i daće sve za Partizan. Kao i Dangubić koji ima sve ljudske kvalitete da bude kapiten. Drago mi je što su navijači bili uz Zagorca večeras - dodao je strateg crno-belih. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading