GROBARI U DELIRIJUMU: Nakon priče o sukobu igrača, oglasio se Željko Obradović!

Autor:

Sport

19.11.2021

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovog vikenda nastavlja se takmičenje u regionalnoj ABA ligi, jedan od derbija kola odigraće se u beogradskoj Areni a snege će odmeriti beogradski Partizan i podgorička Budućnost.

GROBARI U DELIRIJUMU: Nakon priče o sukobu igrača, oglasio se Željko Obradović!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Trener crno-belih Željko Obradović istakao je pred ovaj susret da njegov tim očekuje bitan duel.

- Za nas izuzetno važna utakmica. Igramo protiv tima koji igra izvanredno, poslednju utakmicu, pre nekoliko dana, su odigrali fenomenalno protiv Cedevita Olimpije. Imaju kvalitet na svim pozicijama, znaju da igraju bez obzira što su im falili neki igrači. To pokazuje snagu tima koju imaju i način na koji igraju, a za to je sigurno zaslužan moj kolega, naš bivši trener, Aleksandar Džikić - rekao je Obradović za klupski sajt.

Partizan ovaj duel dočekuje posle ubedljivog poraza od večitog rivala - Crvene zvezde. Obradović je istakao da na tom meču osim viđenog na parketu, nije bio zadovoljan ni posetom navijača crno-belih. Upravo to bi želeo da ispravi sutra u Areni. 

- Iskoristio bih ovu priliku da pozovem navijače da dođu i podrže ekipu. Da u jednoj pravoj fer i sportskoj atmosferi dočekamo naše prijatelje iz Podgorice i da to bude jedna košarkaška utakmica u kojoj će svi uživati - istakao je Obradović.

Podsetimo se, danas je u beogradskim medijima odjeknula vest da su se na treningu sukobili košarkaši Partizana, Rade Zagorac i Rodions Kuruc. Nakon čega je Obradović odlučio da Zagorac ne bude kapiten Partizana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading