PAR SATI PRED NOVAKOV MEČ: Federer PROMENIO PLOČU - Švajcarac IZNENADIO čitavu Srbiju!

Autor:

Sport

20.11.2021

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švajcarski teniser Rodžer Federer rekao je da je Novak Đoković apsolutni favorit za osvajanje pehara na Završnom mastersu u Torinu.

PAR SATI PRED NOVAKOV MEČ: Federer PROMENIO PLOČU - Švajcarac IZNENADIO čitavu Srbiju!

Foto: Tanjug/AP

Rodžer Federer i Novak Đoković

Fedeks je, za divno čudo, nahvalio Srbina, naročito uspehe u poslednjoj deceniji i njegovu "neverovatnu strast za tenisom".

Novak Đoković je favorit u Torinu, neverovatno je šta je uspeo da uradi ove godine i ne samo ove već u poslednjih deset godina. On ima neverovatnu strast za tenisom - kazao je Federer.

Takođe, Švajcarac je otkrio kada bi mogao da se vrati na teren.

- Moja želja je da ponovo igram tenis na vrhunskom nivou, ali idemo korak po korak, ne želim da žurim. Ponovo hodam, počeću uskoro i da vozim i sve ovo ide jako teško, pa ćemo videti da li ću igrati na Vimbldonu sledeće godine - dodao je Rodžer Federer.

Federer je govorio neposredno pred drugo polufinale Završnog mastersa u "gradu Fijata" u kome se sastaju Đoković i Zverev, dok je prvi finalista Danil Medvedev.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading