ĐOKOVIĆ OVIM REČIMA BACIO SRBIJU U TRANS: Želim da učinim sve, NIJE GOTOVO!

Autor:

Sport

01.11.2021

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi reket sveta Novak Đoković je u paru sa srpskim teniserom Filipom Krajinovićem uspešno startovao u drugo kolo turnira u Parizu. Srpski par je savladao australijsku kombinaciju Aleks De Minaur, Luka Savilj rezultatom 2:1 (4:6, 6:4, 10:7).

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Srpski teniser je posle prve pobede nakon nastupa na US openu izjavio:

- Retko sam igrao dubl pred tolikom publikom. Bio sam spor na početku, nisam imao baš osećaj. Početak turnira nije mogao da bude bolji - rekao je Đoković

Što se tiče singl konkurencije, Đoković startuje u utorak (ne pre 19.30) a protivnik prvog reketa sveta je Mađar Marton Fučovič.

- Ova sezona je bila puna uspeha i zadovoljstva, ali i iscrpljujuća. Morao sam da se nosim sa raznim stvarima, kako na terenu, tako i van njega. Nije gotovo. Veoma sam ponosan na Grend slemove koje sam osvojio. Nisam uspeo da stignem do trofeja u Njujorku, ali ima mnogo stvari zbog kojih mogu da se radujem. I želim da učinim sve za dodatnu radnost. Tu su Bersi, Završni masters, mesto broj jedan koje treba obezbediti i Dejvis kup za kraj sezone - zaključio je Novak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading