ISPLIVALI NOVI DOKAZI: Ovo je znak da je Đoković VAKCINISAN (VIDEO)

Autor:

Sport

29.10.2021

06:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Novak Đoković ne želi javno da govori o svom stavu o vakcinaciji koja je glavna tema u teniskom svetu. Ipak, po svemu sudeći, svetski broj jedan se vakcinisao.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Tako bar tvrde američki i francuski mediji koji nude i dokaze. 

Amerikanci tvrde da se Novak vakcinisao još pre dva meseca jer je pred Ju Es posetio "Samer stejdž" (Summer stage) festival, gde je jedan od uslova za ulazak bio dokaz o vakcinaciji.

Od juče, akutelna je nova teorija koja se pojavila na društvenim mrežama čim je Novak stigao u Pariz gde ga očekuje nastup na Mastersu serije 1000.

Kao glavni razlog za to, navodi se činjenica da je Đoković bez problema ušao u Francusku, iako je u nju došao iz Srbije, koja se trenutno nalazi na "crvenoj listi" francuskih vlasti.

 

 

Tačnije, svi ljudi koji dolaze iz Srbije u Francusku, ukoliko nisu vakcinisani, moraju da odu u 10-dnevni karantin po samom ulasku u zemlju, a ovaj podatak se može videti i na zvaničnom sajtu francuskog ministarstva za inostrane poslove.

Đoković je ove srede, 27. oktobra, stigao u Kan na akademiju Patrika Muratoglua, gde se priprema za masters turnir u Parizu, koji traje od 1. do 7. novembra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nevakcinisan

29.10.2021 08:30

Nije tacno da gradjani Srbije koji nisu vakcinisani moraju u karantin u Francuskoj. Tacno je da nevakcinisani nemogu uopste da udju u EU. Tacno je da oni koji su vakcinisani moraju da urade pcr test pre puta i po dolasku moraju 10 dana u karantin. Tako je i nije drugacije. Djokovic putuje jer verovatno ima jos neki pasos osim Srpskog.