OVOGA SMO SE SVI PLAŠILI: Đoković ne brani titulu na Australijan Openu?

Autor:

Sport

05.10.2021

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po svemu sudeći samo vakcinisani teniseri i teniserke će moći da nastupe na Australijan Openu, tako da je i dalje neizvesno da li će Novaku Đokoviću biti dozvoljeno da brani titulu. Na tu temu je govorio teniski stručnjak Bogdan Obradović.

 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković - aktuelni šampion Australijan Opena

Bogdan Obradović je otkrio da on i Novak imaju slično razmišljenje na temu vakcinacije.

- Ne pričamo o tim temama, videli smo se skoro, ali mislim da Novak razmišlja na isti način. Mislim da je ta Svetska zdravstvena organizacija napravila toliki haos da se više ne zna šta je ispravno - rekao je Obradović u Jutarnjem programu Kurir televizije.

Prema njegovim rečima Đoković neće igrati na prvom Grend slemu u sezoni, ako uslov bude vakcina.

Foto: Starsport

Bogdan Obradović i Goran Ivanišević

- Ako bude jedini uslov da se Novak vakciniše, a on to neće, neće učestvovati na Australijan openu. To je jedino logično. Novak je esencija, godinama se gradio, a zabraniti njemu da igra zbog vakcine isto je kao zabraniti da se izvode Nušićeve drame jer nije vakcinisan - kaže Obradović.

On je još jednom govorio o negativnom tretmanu najboljeg tenisera sveta u zapadnoj javnosti.

- Svi uspešni Srbi su oduvek bili popljuvani od strane Zapada. Mi se ponašamo prirodno, nikada nismo osvajali, nismo drugog maltretirali, ponašali smo se plemenito. Taj koji te napada nije napadač već je njihov strah u pitanju, zovu nas da učestvujemo u njihovom strahu - naveo je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jovan

05.10.2021 18:49

OBRADOVIC je sve tacno tekao