SVI SMO MI NA FEDEREROVOJ STRANI: Italijan saopštio GORKU ISTINU, pa šokirao rečima o Đokoviću!

Autor:

Sport

03.10.2021

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji italijanski teniser Paolo Bertoluči kaže da se divi Novaku Đokoviću jer je uspeo da se izdigne u eri Rodžera Federera.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Rodžer Federer na Vimbldonu

Bertoluči smatra da je Federer imao najveću armiju navijača iza sebe, ali da je Novak uspeo da zasluži titulu najboljeg tenisera u istoriji.

- Federer je tenis, svi smo mi federerovci, ali Đoković iz 2015. i poslednjih godinu dana najbolji je igrač u istoriji. Nadal i on u stanju su da konstantno mentalno i takmičarski budu u ritmu u kojem ja ne bih izdržao ni pet minuta. Kako to rade? Zavidim im i divim im se- rekao je Bertoluči i dodao:

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta Novak Đoković

- Sva trojica poznaju istoriju sporta i poštuju je. Sretnete ih na večeri, uvek će prići da se pozdrave, znaju ko ste i proćaskaju. To je znak obrazovanja, ali i pristojnosti i skromnosti.

Takođe, Italijan je poručio da je za uspešnog tenisera veoma važna emotivna stabilnost.

- U tenisu je takođe važno pronaći pravu ženu. Federerova supruga je teniserka, kao i Beretinijeva devojka, Đoković je svoju ženu upoznao u školi, a Nadal svoju zna još otkad je bio dete. Sa druge strane imate Borga, koji se izgubio u nekom trenutku- zaključuje 70-godišnji Bertoluči.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading