ŽELE DA GA RASTRGNU U NJUJORKU: Naježićete se zbog reči TENISKE LEGENDE o Novaku Đokoviću!

Autor:

Sport

25.08.2021

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekada najbolja teniserka sveta Anabel Kroft je govorila o mržnji navijača u Njujorku prema Novaku Đokoviću!

Republika

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta Novak Đoković

Anabel Kroft je živopisno objasnila ponašanje publike kada Novak Đoković kroči na teren US Opena i podsetila se jednog meča kome je prisustovala.

- Ponekad je bolno gledati, sećam se da sam bila na US openu 2015. kada je Novak igrao protiv Federera i činilo se da je ceo stadion protiv njega. Usledila bi tišina kada pogodi viner, a navijanje kada bi promašio, a hrabrost koju je pokazao da pobedi u tom meču je bila izuzetna- rekla je Anabel za sajt "Tennis365".

Nekadašanja teniserka je osvajača 20 Gren slem titula uporedila sa gladijatorom koji se bori sa tim godinama.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Anabel Kroft i Tomaš Berdih

- Bila sam na mestu pored terena i nisam mogla da verujem da je 20.000 ljudi žudelo za njegovom krvlju i nadalo se da će izgubiti. Bilo je okrutno na mnogo načina. To je kao da gledate gladijatora kojeg gomila želi da rastrgne na komada. I dalje me jeza prolazi niz kičmu kada se setim tog momenta, a on se nije ni trznuo. Bio je emotivno dobro pripremljen da se nosi sa tim. Bilo je impresivno- zaključila je Britanka.

US Open počinje od 30. avgusta, a Novak će imati priliku da po ko zna koji put utiša publiku u Njujorku i osvoji istorijsku titulu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading